[香港人加油!]曼聯終極FF轉會窗暨反對香港獨立及黑警死全家吹水區 [874]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
又有人入黎挑機
但加利殊以我觀察始終係邊路球員, 唔似普巴般奴係中路發揮得咁好,買佢返黎係頂福仔多過般。。。
羅納爾多 踏單車後 打門 球進了
想讀黨校申請入國安部打雜
幫幫手寫推薦信
邊個冇追po
大陸足球術語好似係有一隻唔知乜鳩單車
唔駛屌我住先, 好耐以前屋企收到cctv 5台, 有免費波睇, 細個無選擇下成日睇
岩岩查左查, 係踩/踏單車, 百度有解釋
有興趣自己睇, 內容好撚尷尬, 睇到打尿震
牛尾巴係唔係我國足球術語
條大陸仔仲好意思入黎先好野
香港唔用牛尾巴用咩有其他叫法㗎咩
香港係用牛尾巴
好似有聽過咁上下既野
唔撚識聽普遍話
你話單車都有得拗下係老餅用法
但好似大陸仔咁將名詞 (單車) 當動詞用, 就肯定係大陸用語
態度囉
近排有幾個球員同高層對佢態度都有微言
任世間再冷酷 想起這單車還有幸福可借
細個睇羅賓奴插花
見啲人都係話踏單車
扭計走人跳草群舞姐
懷念單車給你我 唯一有過的擁抱
我驚vdb 係綠葉形球員, 如果佢夾Fred McTom 結果都會係冇咩創造力
對住大巴隊都係會咬唔入
我都係岩岩google先知係插花
完全唔知點解關事
邊忽似呀dllm
VDB就是綠葉型
不過上youtube打robinho bicycle
全部都係佢插花啲片
所以咪問下囉唔識呀嗎
細個叫「朗甸果招」
第一次見人用到完美就係朗甸

好似施丹轉身咁,用球王做名
小单车:3次或3次以下 (童车)初学者和高手最常使用的选择,上手方便适合初级阶段的学习,而且即使只有3下若能被高手得当使用,其效果也是相当好.
普通单车:4-6次 一般而言最常规也是性价比最高的选择,踩得过短可能会因对方未接受反应大打折扣,踩得多长对体力的过度消耗影响技术动作效果和接下来的比赛.
长单车:7次或7次以上 (火星车) 目前为止最有名的"火星车"要属罗比尼奥的8次单车过人(效力AC米兰队),十分成功,特别是全身的协调的摆动与洞悉对手脚步后的突破值得大家学习

一直都以為踩單車係搓波
搓波似踩單車多過插花啩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞