[香港人加油!]曼聯終極FF轉會窗暨反對香港獨立及黑警死全家吹水區 [874]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
早兩年就想要電話佬
而家比疤狗搞到回哂塘我地又有般奴就不了
但我覺得可以免費送返山狗去疤
話哂佢地都夾過丫嘛
Jude Bellingham will join Borussia Dortmund until June 2025. Decision made because of the “project of the club” and “chance to be a starter”. €23M to Birmingham and here we go soon 🤝 #BVB #transfers
23m
比個基沙文你都無用
都無位踢
雙核已經足夠
依家最擔心只有馬迪果位
變左偽三後衛
馬迪依家變左一時防中.一時3中堅.一時左閘
蘇斯克查將佢既長處發揮左出黎
變左依家馬迪可以好快咁將個波送去比普巴或者般奴
又可以突然湯穿對手條中場線
就算對手壓撚住黎.圍住你黎搶.就交比麥佳亞
連推波上去都係中堅上.馬迪依家踢得舒服左
awb般奴都係50m,咁既時勢買件幼幼都要23m
咁老實而家普巴唔似會走
佢嚟真係好難搶得贏般普
似係見到Sancho個倍化能力
養幾年就變100M
依家睇返AWB同般奴呢兩個deal, 個價都真係抵到爛
特別是般奴,竟然連人工都可以壓到12萬周薪
好在已經對左摩連奴隊熱刺,佢一定會做針對性部署試圖破呢個勝利form令到其他球隊可以跟住做

咁之後咁多場比賽就可以keep住用呢個form去打中下游球隊
簽電話佬把撚咩?
佢又唔可以打柱躉式中鋒
宜家曼聯就係爭呢款
摩狗最叻咪暴力踢你
同埋搵人追住你
佢對住bruno就得.對住普巴
就算踢得柒都應該回到本
留到普個形勢同原本佢走完全係兩個世界黎
普先27 黃金年齡+已經解放到 可以慳返億幾買人 留意到連死肥佬都唔敢再鳩up

同埋覺得而家普都未完全上力
佢好似未儲好球感玩遠射同飛身入zip 到佢上完力仲恐怖啲
摩9邊有咁勁
普巴無私左
連以往9扭都無同你做
證明以前佢屌9摩狗係正確
佢已經相信左般奴
唔係中柱既話.上場般奴已經3粒
咪又係中場絞肉機搞破壞,等你組織唔到攻勢,黎黎去去都係呢招架啦
簽返朗隊就好
屌 蘇斯上季連勝11場咪又係用呢個form
係冇咗hehe 得番廢lin p仔做唔到個效果咋嘛
普巴果種眼神,渴望勝利既決心,係戰士既既霸氣獨有既眼神,紅魔目前就係需要呢一種,會令人望而生畏.

普般合一絕對係曼聯既最佳選擇!!!
魔性澎湃
比起上年仲要升級左
上年傷左靴里拉就仆街
因為佢全場搶
依家變左普巴做hehe.般奴打普巴個位
一樣係馬迪

回家啦
係幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞