[香港人加油!]曼聯終極FF轉會窗暨反對香港獨立及黑警死全家吹水區 [874]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Lingard
Mourinho: "I cannot say what I feel because I will be in trouble with the institutions and I want to protect myself and my club, so I cannot be open."
摩佬語錄 似曾相識
次次輸波無表現就話我知有好多多問題但我唔講得,我會好麻煩
咩問題你地自己諗啦

總之個問題永遠唔係佢自己
今次摩佬未第3季已經搞成咁
下季搞唔掂隨時又季中被炒
佢地近呢幾場未回魂都因為個正選中堅傷左
應該講緊想屌球證但唔屌得
咁個VAR又是濕鳩嘅

冇Dalot同T

我曼居然會有1.1?既一日

馬會係咪想幫人發達
曼城球員扭波帶波其實係為咗制造空間比隊友後上插入, 科頓入嗰球真係教科書式走位配合。

相反曼聯馬福或者占士嗰啲都仲係鏟入中間掛住鳩射
咪燈啦 般芧護緊級 隨時踢到著火
所以買定對家
文西同T仔係咪又傷左
贏硬嘅波
佢套陣好似幫錫菲聯由英甲直上英超?
琴日now個講波佬話
錫菲聯喺佢帶領下
如果半場係領先
6x場有5x場都贏左其餘都和
都幾癲
讓到-2 好睇得起我曼
唔知以為我曼 連贏緊十幾場 帶領緊榜首
https://youtu.be/l8kID4OLBEE

理性分析都有講
之前理性分析好似講過錫菲聯既三中堅陣
昨晚睇體嘢,Eric講返復賽後蘇斯克查點用馬迪
估唔到依家隊波既防守陣式係咁靈活,仲可以換位換得咁快,而且中堅係進攻上既參與度同以前比係高咗
話就話搶分,上場般茅主場對風流波找卡數都輸1-4,今場作客-2算正常
最聯聯賽連續兩場贏三球,仲要明顯狀態係起緊,對手狀態就咁差,咁馬會睇得起曼聯好正常

當然,球迷都要睇得起自己隊波
讓到-2 好睇得起我曼
唔知以為我曼 連贏緊十幾場 帶領緊榜首
話就話搶分,上場般茅主場對風流波找卡數都輸1-4,今場作客-2算正常
曼聯聯賽連續兩場贏三球,仲要明顯狀態係起緊,對手狀態就咁差,咁馬會睇得起曼聯好正常

當然,球迷都要睇得起自己隊波

屌,成撚日揀錯字
Barcelona and France star Antoine Griezmann is reportedly keen on a move to Man Utd [MEN]
睇一睇般矛個賽程
獌熱李鏝修愛
係咁先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞