[滿堂紅] KOKOHILLS開價 入場1房折實787萬

75 回覆
19 Like 10 Dislike
會德豐地產下半年頭炮新盤、九龍東半山藍田茜發道「KOKO HILLS」公布首張價單,涉及83伙,折實平均呎價19,995元。明日正式開放示範單位,並接受認購登記,最快下周開售。

首張價單主要分布2、3、5座,涉及83伙,包括2伙一房、56伙兩房、23伙三房,以及2個平台特色戶;實用面積由366呎至770呎,以最高折扣21.5%計算,折實價由787.2萬至1,602.7萬元,呎價19,264至21,596元,折實平均呎價19,995元;折實市值8.9億元。

會德豐地產常務董事黃光耀稱,是次開價可形容為「起動價」,不建議市場以同區二手樓比較,始終區內二手樓齡較高,建議與同級數樓盤相比。

會德豐地產主席梁志堅稱,項目交通方便,屬中型投資盤,與近期將軍澳區推售的新盤有分別,有信心賣到「滿堂紅」。

他又稱,國安法已經實施,香港維持繁榮安定,有好多不安的地方可令人更安心,相信可以穩定投資者信心。
貴撚過sea to sky兩房
High撚大左
貴撚到on9

發展商真心覺得國安法有助提高樓價
連登仔定律
姐係一Q清
幾時開賣?記住貼返新聞上黎到時唔好話造數,假成交,右手交左手
貴到痴
只講一房
當佢7.8球係廣告價 其餘要8球至8.5球
咁都清到既話我真係無野講
留名加推
其他唔敢講 但個盤呢口價真心癲
1房底層連匯景樓景都望唔到要2000蚊尺787萬
唔同你嘈,等開賣再上黎傾
會德豐化前半島東岸個神則:
廁所, 離物房, 樓梯口全海景
貴正仆街
我仲諗住6球半買到
冇人嘈過
平賣喇算 一年後1房至少900萬
國安法加持 升到一千萬都得
餸號黃係cctai五毛
唔駛同佢嘈
國安法+準備開關+大灣區金融互通+龍市效應, 市區樓一房二千萬不是夢
我都有Ff過
戇撚鳩
個位又唔係特別靚/邊便
周圍又殘又舊都夠膽開到過$20000呢個價
我情願買Sea to Sky
會德豐
硬價表忠心
開賣咪知龍與鳳囉
其實周邊新樓都係咁嘅價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞