一問就想屌既女人味香水

480 回覆
93 Like 33 Dislike
bookmarked
搵日去聞下
英國梨都好正
gggb真係好正 男女都話香
之前香水post好似有幾個絲打都係試完就即刻買咗

仲有另一枝無乜負皮男女都鍾意嘅係mfk a la rose
又係好多絲打試完就買咗
Chloe其實出咗新line,好似jomalone咁可以溝味,勁香,不過好貴

佢呢兩隻唔再出嘅我好鍾意

D & G no.3
十年前係街聞到忍唔住問人係乜香水
以前男友都好鍾意

Guerlain係而家新寵,成個系列都好香

有無日本香水同好?

JS撤出香港要去日本先買到
Love passport呢個牌子係好野嚟,價錢唔貴個樽又靚,重點係真係好香
rose我淨係對rose of no man's land情有獨鍾 其他都唔考慮
MFK個隻都有聞過 都係唔及byerdo令我咁印象深刻
等有閒錢先走去試香水
用緊黑色,好多朋友都話好好聞
我都有rose of no man’s land但我覺得唔夠吸引唔夠摟屌
我通常casual啲嗰陣用
Roger and gallet幾好 少女又唔貴
同你相反 我好喜好雲呢拿
仲有枝vca 雲呢拿香水
playing with devil氣場太勁我carry唔到
都係gggb最好
rose of no man's land俾我既感覺係一枝岩岩係花店店員到攞上手 仲有好多水珠係上面既玫瑰花 真係好elegant但又好新鮮(?)唔知點樣形容既感覺
摟屌當然用甜既香水啦
不過我SL枝Nuit de cellophane男朋友話好香 同埋個枝好百搭
另外仲有枝atelier cologne既Camelia都好正
真係好茶花味 不過夏天噴就太濃了
個個人口味唔同
我鍾意白麝香味同花香多
前前後後都3枝白麝香同3枝花香
vanilla都有一枝 係早幾年Jo Malone出既3月田園系列oat & cornflower
俾我感覺好甜好甜好膩唔知係咪都有vanilla係入面
真係要好好天加上自己心情好先會想噴個枝
買左兩年都唔知有冇噴5次
同時間買左同系列既green wheat
個枝苦苦地 好岩落雨噴
就會覺得好有個種落雨然後路邊又有少少青苔 有個妹妹係隔離踩水氹仔既感覺
好難形容
公鹿頭都正
絲打你搞到我好想過兩日走去IFC聞
但我冇錢 真係岩心水會忍唔到手買
Tom Ford好多枝我都覺得太濃
無街出我啱啱拎咗嚟噴枕頭
噴枕頭我固定淨係用lazy Sunday morning
真係perfect match
依家都攞黎噴一噴先
想買 唔知買黑定粉好 但我媽話好似啲啊叉味
The noir 29
黑色樽已經用緊第三枝
買過枝 用用下好厭
好撚正!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞