一問就想屌既女人味香水

480 回覆
93 Like 33 Dislike
廢J絲你仲有冇狙擊d begger
狙擊緊spoon
講開P記,個人覺得狗頭同犀牛頭最正
byredo比較有個性 真係要去試
都唔會太單一 而且唔同人噴真心係有分別
我都有買 即刻覺得勁書卷氣
想試Tom Ford rose prick 不過怕只岩男仔噴
la tulipe都幾香 好似真鬱金香
不過快散
有用her edp 玫瑰+musk冇得輸
不過要涼少少噴先覺得冇咁"厚重感"
我鍾意佢有少少桃味
一生之水
有無d 小清新,中性d,海洋feel 嘅香水推介
但係男人鍾意聞會覺得摟屌嘅香水一定係kilian啲姣婆味
Good girl gone bad真係未試過有男仔話唔香
我自己超鍾意黑色樽For her 以前成日係歐洲聞到好多女人噴,香港好少聞到

冬天噴感覺會好d, 夏天我會用roger and gallet
推 香港自治法 全民舉報警渣有責
舉報熱線: https://tl.hkrev.info/contact/

金融戰線 永久離港 和你提清MPF
妓女味
用緊Aesop hwyl
chole 都無人屌?
唔算重,佢甜得嚟好清新
真係一噴就有種入左圖書館既感覺
但中調個vanilla我唔鍾意
一律有vanilla既味我都唔會買
所以好可惜買到
我覺得byerdo偏fresh偏淡花香既味都好快散
但濃少少例如玫瑰/上面講緊隻bibliotheque/eleventh hour就long lasting d
不過都係岩秋冬噴多
呢個我又冇留意聞
因為我聞過一次 中調太甜太vanilla我有少少頂唔順
下次有機會再聞下先
kilian有冇邊隻推介
之前聞過隻bamboo harmony同埋imperial tea 唔太岩我依家用 少少成熟
Good girl gone bad 同playing with the devil都好少女
Dangerous liaisons 同v唔識串嗰枝就女人味啲

利申四枝都有但最鍾意都係gggb
陣味好老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞