笑撚死, 成身債為左上車買香港垃圾樓既業主, 而家諗緊咩?

681 回覆
892 Like 55 Dislike
巴打我係代果條叫「休息日」既廢淡出,人地話供完佢就要人比證明,唔比就串人AA、9吹
依個仲跨張,自推十次

孔乙己:一日未賣不能算跌……下跌!……技術性回調,能算跌麼?
https://lih.kg/2090237
無留意
叫我比錢查冊證明,條撚樣20日前抽唔中WSP上唔到車,依家轉頭做淡淡周圍屌人負資產

笑撚死, 成身債為左上車買香港垃圾樓既業主, 而家諗緊咩?
https://lih.kg/pQnBGtX
#151 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
爽撚到
無極限自high,佢地忍左十年,比半日佢地開心下
呢個時勢咁易放?
成個post得一兩個人自己推...好肉酸
係呀..
以為國安法都係香港個類法例
點知咁隨意,
沒收資產都唔出奇

香港人咁努力搵錢,唔係咁蠢呀

前日話極少部份人,點知最少半個香港都犯梗法
依度班垃圾藍屍打手唔會驚,做隻乖港豬

始終實力欠奉,要靠社會維穩,先可以財富增值,唔好怪佢地
你住嗰頭?好多遊客,又近Waitrose同埋Tesco。Greenwich Park又好靚,幾好住。
個個月都有AA打來問我放唔放,有人睇中,岩唔岩價
返大灣區買樓
Greenwich 平,10零k有5-600呎。未係住嗰度呀但會考慮
樓主邊度私樓呀

貼水電費單睇下?
咁叫冇跌過 平行時空到
成堆AA9 係咁架啦
差估署樓價指數 5月已經升返啦
你拎得個70萬係手 除左同家姐抽居屋又真係窄洗啲,俾心機唱爆個市
實係係香港連樓都買唔起,焗住做淡淡既有實力,人中龍鳳啦
啲淡友全部都冇數據支持架 全靠幻想
實情係有優質資產嘅,
更加係識得審時度勢,適當判斷,好多都一早部署好,大家層次唔同。

好似你地咁,接受唔到市場動作嘅,
咪就係低實力囉唔維穩的話,點過人世
依啲咪窮人思想囉
自己港樓都買唔起就以為業主剩係得香港有樓,唔可以有海外資產既
學你咁講 乘哥,唔賣走埋長江中心都係低實力 笨柒囉
點解業主唔可以有幾百萬流動資金,買完樓就一定無哂錢?條友成日你地你地,講咩優質資產,唔知佢有咩優質資產咁巴閉

市場動作?唔講仲以為今日負樓價,港股drop to zero
租租
么屋然
i毅進仔
失敗者

盡做英雄罷
可以免費移民去一個
唔使競爭嘅福利國度

繼續無限伸延你哋嘅廢
同埋
不勞而穫嘅心態
唔好以為所有業主都好似你地班robot打手咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞