笑撚死, 成身債為左上車買香港垃圾樓既業主, 而家諗緊咩?

681 回覆
892 Like 55 Dislike
你層乞衣劏房唔敢寫包單升咩? 陰公豬, 自信去晒邊
你都on9
靜啲啦 咪撚霸咗我個se10
邊度睇到?
呢兩日好似係你自己衝出黎大大聲講埋呢啲濕鳩野
定係又係你幻想出黎
我識有個on9 今年年頭買
呢年發生咁多事
樓市都冇跌過
唔明點解班人仲係不斷FF會跌

國安法都講左一排啦
都唔見有大量業主跳樓價走貨
反而大把人走出黎想執平貨 即係想繼續入市

就算真係跌 咪跌得少少
自住咪當用左黎交租 有咩問題

至於去英國既 祝你地過到去順順利利
但都唔需要踩低繼續留係香港既人
可以預期,香港未來得返藍絲同埋藍絲,真係你住埋我嗰份
淆撚到失憶左? 叫admin del 埋d 9 叫post 先啦
我識2個買左東涌, 買完周圍講, 叫我快d 買, 唔買又升
無30蚊好窮
如果我係AA應該隨手拎到堆查冊紀錄出黎
想要山頂獨立屋,貝沙灣,淺水灣定九龍站頂
咪理佢啦,借機想巴打你自爆,身分證剪完又唔係唔可以補領,仲要佢走數都唔係第一次
佢真係當我唔識買樓咁弱智
邊到走左數? 唔知以為而家2021 年
Link?
等樓價跌 = 等菠蘿包變返1蚊1個
唔係無可能 不過無咁長命等到
個賭注同賭約都唔合理,哂氣
要你自爆住邊,佢就剪張幾舊水既身份證,仲要3年後先剪

提提你入境都搞緊換新身份證
又有得ff 自己層樓千萬幾好, 死廢淡嘈就貼資產

契又拎唔出, 樓又唔賣得, 大業主

低置仔: 我借左銀行幾百萬丫, 而家層樓抵押緊咋, 我係人上人
大哥你又篤爆咗我啦
https://lih.kg/2083282

呢個夠代表性, 一上完車即刻打返篇長文分享自己做業主心得
同波子sir 一樣
叫人自貼鬥靚仔
波子Sir深潛已久,琴日咁好時機都唔出番黎唱淡
買左層樓咁威猛, 連買邊到都唔敢講
我以為自信到見淡就屌人垃圾既大業主有d 吉士, 原來又一隻淆青怪

你唱淡死廢物垃圾公屋仔租租,你自貼資產。 我唱gogogo, 計全港
人哋分享下經驗都唔得?
我都有睇呢個post 樓主講到明自己唔係想討論升跌 只係想share下自己買樓過程同諗法
想問你點得出同你所謂嘅「FF樓價升做人上人 收租過日子」嘅結論?
樓豬都算係近期最on9嘅淡淡
柒呢樣都廢事講 完全為屌而屌講嘢一啲point都無
完全一款白卡佬周圍幻想全部人都係假想敵咁周圍左屌右屌
早派班大業主低置仔先開post 追咬我9 條街
出得黎行預左要還。
唔好比我估中今次大量人負資產, 一定日撚日撚果班冚家鏟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞