笑撚死, 成身債為左上車買香港垃圾樓既業主, 而家諗緊咩?

681 回覆
892 Like 55 Dislike

坦白講
真係樓爆咗 而佢哋成功去咗英國上車
咁咪比佢哋串下囉 我哋又駁唔到
但依家又唔係喎 一黎未樓爆 二黎佢哋都未去到英國
全部條件都未達成 都唔知班人咁興奮做乜春
你已經負資產㗎啦
原來麥生都成30幾歲 初初以為佢20出頭
諗緊點解收租咁爽 仲有人要返工
供樓好勁丫, 唔講都唔知低置仔借爆比ssd 綁住走唔到
出力d 鳩叫gogogo 丫, 仲有3年你地鳩叫丫成班傻閪
講到已經大跌左咁,嚇到我心都離一離,即刻睇估價,點知仲升左,不過休息日條柒頭實會話我無樓扮有樓或者叫我AA
走又唔敢走, 怕份工冇左斷供, 3年後仲甩到層樓唔洗損手, cash out 到出鬼國, 先出黎串9 我啦傻仔

留多3年係廣東省先啦
成班奴隸獸空群而出 林鄭9 按plan 多謝你地留係香港繼續做中國人
查咗冊未呀
你3年後唔喺香港?
你敢寫包單?
你唔好撈唔掂又返嚟喎
黨感謝你地留低交稅供樓,保持香港繁榮穩定, 建設國家
你寫包單3年後賺住走, 我咪寫包單唔返香港囉

我敢寫包單3年後樓價高過而家
第日好難講 共產黨好鍾意強硬拆村再發展 北京已經係咁 仲要極少賠償
PS 丁屋佔香港9km2土地,九龍半島都只係7.8km2 = 由荔枝角到油塘包曬觀塘線
咩屋苑咩單位, 而家mark 低個價先。
3年後開post 追我數,剪身份証
整體
on9, 我就剪自己張身份証,你就計整體,拉埋其他人分擔風險, 白痴先睬你
賭3年後樓價高過而家

有咩問題?
你想具體

某個屋苑咁?

你開盤口啦
其實你都幾可悲
只係將自己幻想出黎覺得會發生嘅嘢就當事實咁講出黎
仲要大大聲
真係笑撚死

升得果一球
on9, 你買層大西北劏房又可以拉埋其他樓打混黎計? 你咁中意賭, 自己唔敢落水丫廢柴
大家咁話啦, 低置仔都ff 緊樓價升做人上人, 過多十年八載收租過日子架
縮咪縮囉
淨係賭你買果間
貼住戶証出黎, 高層定低層,咩單位, 用最近成交價開盤

我輸剪身份証upload 上黎, 你輸捐1萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞