陳雲屌「袁弓夷」與「港獨派」, 樂見國際戰線玩完

141 回覆
8 Like 181 Dislike
袁弓夷=吹水佬

之前吹到幾咁樂觀

而家唔講樂觀了

係兒登先信佢講野

離地到仆街

唔會當佢鬼

當佢傻佬
咪撚開條廢老嘅po啦
梁山泊對方臘
篇文講緊中共點樣打壓港獨,國安法有咩作用
點知就俾白痴的毒男一下就spin去陳雲取向如何
咁你覺得就有咩好討論?講中共你就講陳雲。講陳雲你就叫佢收皮。你覺得自己會知道到啲咩?
陳雲就講明自己反共。佢讀透毛澤東嘅書。毛澤東呀,中共第一人物呀
連登仔反陳雲,然後嘻嘻哈哈咁問佢食藥未,再配多個『
成班泛粉,港獨青年食古不化
好撚顛
佢課六位數嘅金俾熱狗
陳雲所謂分析完全係以佢政治取向嘅角度諗,點解唔可以討論佢嘅取向
港獨親美國民主黨都講得出獨派本土派點屌拜登同敖卓軒一定睇唔到啦,定係當咗眾志係港獨派條友亂鳩咁標籤,乜柒都賴泛民港獨,將反對佢嘅人打成泛民、左膠,用呢種思維諗嘢讀幾多書都哂鳩氣啦
首先,樓主第一句就話陳雲屌袁弓夷
我想問下你全文有邊三隻字寫住袁弓夷?定係你學咗港共無限伸延?
而家我話你知,陳雲youtube同埋fb comment講過袁弓夷反共係好事
咁係咪已經睇穿樓主係盲反撚?
第二,陳雲因為A,而有B嘅睇法。A係事實,你唔去睇,然後就話B唔啱點點點。咁你想討論到啲咩?事實就係眾志真係痴咗去民主黨度,唔通你又想扮失憶?係咪要我chau埋俾你睇?正因為咁,陳雲先話將香港外交交俾港獨派`並無好處。然後你又話眾志係泛民唔係港獨。自決唔係港獨唔通民主回歸咩
真係當眾志係港獨
咁連登反敖反拜登果班又係咩人
果班係無政黨代表既人,所以算唔上係一個派別。
眾志唔係港獨咁係咩?自決?自決同港獨有咩分別?
篇文講緊中共點樣打壓港獨,國安法有咩作用
點知就俾白痴的毒男一下就spin去陳雲取向如何
咁你覺得就有咩好討論?講中共你就講陳雲。講陳雲你就叫佢收皮。你覺得自己會知道到啲咩?
陳雲就講明自己反共。佢讀透毛澤東嘅書。毛澤東呀,中共第一人物呀
連登仔反陳雲,然後嘻嘻哈哈咁問佢食藥未,再配多個『
成班泛粉,港獨青年食古不化
陳雲所謂分析完全係以佢政治取向嘅角度諗,點解唔可以討論佢嘅取向
港獨親美國民主黨都講得出獨派本土派點屌拜登同敖卓軒一定睇唔到啦,定係當咗眾志係港獨派條友亂鳩咁標籤,乜柒都賴泛民港獨,將反對佢嘅人打成泛民、左膠,用呢種思維諗嘢讀幾多書都哂鳩氣啦
首先,樓主第一句就話陳雲屌袁弓夷
我想問下你全文有邊三隻字寫住袁弓夷?定係你學咗港共無限伸延?
而家我話你知,陳雲youtube同埋fb comment講過袁弓夷反共係好事
咁係咪已經睇穿樓主係盲反撚?
第二,陳雲因為A,而有B嘅睇法。A係事實,你唔去睇,然後就話B唔啱點點點。咁你想討論到啲咩?事實就係眾志真係痴咗去民主黨度,唔通你又想扮失憶?係咪要我chau埋俾你睇?正因為咁,陳雲先話將香港外交交俾港獨派`並無好處。然後你又話眾志係泛民唔係港獨。自決唔係港獨唔通民主回歸咩
你盲左?
即係以獨派自居嘅人代表唔到獨派,反而從來唔會自稱獨派嘅先代表到獨派

同埋就算眾志有人係ig公開表達自己親民主黨嘅立場,唔代表成個組織嘅路線係買重一邊,人地做國際遊說果陣係兩邊都打交道,唔通好似某d人咁指定邊個去幫香港咩
個廢老第幾次話退出社運跟住又出來鳩up指指點點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞