[A/I] Fate Grand Order 繁中版 (113)歐洲人與狗不得內進

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
冇鯉魚圖&女僕R姐
茄子呢?

白貞同信可以3R殺?
咁佢隻寶五伯爵咪...
冇鯉魚圖呀
女僕R姐咩黎

可以呀
第一round孔梅放晒buff比金閃->
第一次寶具break信and貞->
第二三round換CBA加50NP+金閃比人打下+50NP->
第二次寶具KO信and貞

睇黎都係要用翻上面巴打隻寶5伯爵
女僕R姐=有集中技能既禮裝
響船太耐冇洗錢,一時衝動
第一round梅林換埋cba 開減防
梅林留返無敵遲啲開

孔明轉寶石翁 一開始用埋石兵八陣
梅林帶牛魔王

Btw你cba練度比我高 女僕R姐可以唔洗用嘅
幾個月糧
御主禮裝換阿拉斯特院(無敵+-CD果件)

考唔考慮用一條咒令閃閃/伯爵寶具連發掃場?
後排換 喬老師(+鯉魚圖/無慈悲者/劍欄之戰) + 學妹 (+滿破虛數/寶石翁/無慈悲者/劍欄之戰)
掃場後一堆BUFF嘅豹人應該好快掃走頭三隻 之後後三隻上場 打手%%%% 冇打手卡就學妹綠藍卡儲NP
推薦學妹用虛數/寶石翁除左坦外 寶具仲可以+攻 豹人寶具就學妹無敵自己+嘲諷 由佢爆擊幾下又可以再放寶具

打手睇下抱唔抱到高寶武藏/高寶單劍體/狂狗(寶一即可)
我自己當時係用狂狗…F5極都搵唔到高寶單體劍
好啦我聽日再試下
多謝巴打
巴打好有心
即係頭兩round掃完場跟住到最後學妹同打手2打1
下次試下狂狗先感覺上長命d
冇錯 掃走狂信長+姊姊後等豹人打死前排
不過最大問題應該係前排係滿血唔知死去速度如何 ……

記得御主禮裝無敵+-CD要扣住留俾狂狗
加油啊
行船點會500usd
5000就差唔多
王巴就黎上岸fatfat
可以正正經經去叫雞,唔駛再屌電子雞
屌一見到熱門post個咩遠洋船員於大陸酒店隔離實錄就知係王奇醬開,笑死
個撚個問有冇雞叫、有冇叫雞、點叫雞,痴撚線
100箱2禮裝
有冇得正正經經揾返條囡,唔叫雞
點跟...
可以,但之前駛唔駛回應左你啲fans期望先?個個都想你去叫雞
應該係佢地個個都想叫雞,但又唔敢,所以想透過我講既叫雞經歷腦補
笑到我
有問佢刷咗幾多箱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞