[A/I] Fate Grand Order 繁中版 (113)歐洲人與狗不得內進

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咦,可以試下wor
有cba,不過未升滿技
係喎有呢個方法
add 咗2位上面2位留咗ID ge弟兄!
趁而家終於落船想蕉下FD子
id: 100,103,741,518
但請唔好介意我過幾個月又失蹤一排
我都要改名了
楊能醬
終於過到....
用閃閃2發寶具殺左信長同弓貞先
第二血既信長要閃閃加普通攻擊先殺得死....
有幸借用到好友既寶五藍傻
寶1小太陽夠力咩
我都用寶1試左成晚 用晒4條令咒⋯⋯⋯

今朝放棄搵大佬先過到
用咒都贏唔到
好難唔用令咒過...
用左都唔一定過到
呢關既設計好煩....
Add咗 慈雲山
點解你地咁歐
我仲需要多啲人幫
100,103,612,849
三令咒應該可以炸晒第一條血
之後就睇運氣
幻覺嚟

我都呢到係非洲台,歐撚入唔到黎架
https://youtu.be/Ill5Ozzp_Z0
我係咁死 係咪大脾唔夠粗
我就算課極都係4星禮裝
試多幾次,呢啲好難一take過就過到
第一關孔明10LV加攻,梅林10LV加攻,10LV紅放,小太陽自己6LV紅放,加埋換人服10LV攻,就秒咗弓槍兩隻一條命,如果好彩有爆擊,可以一串秒埋信長

我就打剩信長5萬幾血

最後要1令咒過
呢關最難係你要為下turn做準備,你要知道自己下turn會打邊個,今turn就打另一個去盡量避開佢嘅buff,得返一隻就冇嘢好講,就睇你打得快唔快同你嘅打手寶具火力有幾高

我用嫁王加師匠雙打手組合(因為突滿左2張加攻禮)再係放梅林孔明cba同學妹配鯉魚禮裝。狂信同豹人係我眼心係最煩,所以先優炸佢兩個先。留低白貞比師匠插。
我打完都唔知佢乜野BUFF
如果唔係差5%NP先開到技,我都可以無令咒

明 小太陽 梅 CBA 學妹 劍蘭 ,除劍蘭寶2外全寶1
寶1小太陽夠力咩
第一關孔明10LV加攻,梅林10LV加攻,10LV紅放,小太陽自己6LV紅放,加埋換人服10LV攻,就秒咗弓槍兩隻一條命,如果好彩有爆擊,可以一串秒埋信長 < -- 其實應該唔得

我就打剩信長5萬幾血

最後要1令咒過

打左成日
我秒咗弓槍,信長就開閃避,然後我就小太陽寶具殺埋鯨貞,再用劍蘭秒信長,最後死剩劍蘭,1血,差5%NP就可以開寶具殺埋槍職
與其諗點樣無咒過,我地呢班非洲撚,應該3令咒全開寶具輾過就算把啦
過唔到高難
卡DAY 2,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞