Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (31),新手請睇下#1

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
佢有個cancel items掣..係咪可以撳咗再買..
想問下 G14 個 mon 14 吋,打機睇片會唔會太細?
好彩以前拎慣部GL552JX四圍走
呢家唔覺啲gaming notebook重[/member]

其實而家D gaming nb 都輕左好多,15'果D好多都係1.8-2.2kg左右,以前講緊成3kg重
G14 冇amazon sell
又要等
想收都唔敢博
都係amazon 好
我見英馬 4800h 1660ti有得買
但shipping estimate 係1-2個月
再唔係係google 打gpu 既型號, 頭幾個網都有 performance比較到啦
又要輕又要打到機
14吋真係見仁見智 我帶出街,返學or去旅行打機真係好jeng 而且打機又順
一樣買左
應該都係60hz mon
但點解平左40gbp?
用慣15.6吋改唔返
如果會執下相剪下片 i5 8gb ram夠唔夠?
買個大mon屋企駁住打lol 出街就14
唔夠
請問下我係幾日前英森買左部機
但依家佢做discount 平左50GBP
我取消再買過有冇手續費收?
睇翻信用卡仲未扣錢
話說香港幾時有M15
未發貨
sold by amazon
巴打未出貨㩒cancel 啦
我cancel 左
未出貨就未扣錢
依家諗緊買唔買翻
60hz mon
我都取消咗,再重新買過用埋Priority送貨
平返24gbp
5千幾蚊就算啦 60hz, 其實肉眼睇唔到乜分別,
入門機嚟講哩部已經最啱
香港定amazon?

香港4000好似未出,冇睇漏的話
MSI GS66 Stealth 10SGS-036 15.6" 300Hz 3ms 筆記本 https://www.amazon.com/dp/B085B316L5/ref=cm_sw_r_cp_api_i_flUaFb2P91HNE

各位巴打,我有興趣買呢部MSI GS66, 我都響度爬過文聽你地講話Amazon直送係比較穩陣,但真係未試過響Amazon買過野,仲要成2萬蚊,所以都係上來問下巴打先

我係咪直接響上面條link俾錢填地址就可以等收貨?
MSI 高階機請係香港買

MSI冇保,2萬香港都買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞