有無識寫app既手足有興趣創業...?

288 回覆
6 Like 381 Dislike
收到,我會從呢個方向摸索下先,唔該巴打🙏
呢個cm應該對樓主最有用
我知seo同smo呢樣野但我唔識做係真既,唔識我唔會扮識既
如果只係做 booking / reservation

唔駛搵人特登做 prototype啦

上呢度 https://www.fresha.com/for-business
自己用幾分鐘 setup好快
樓主咁有遠見,不如自己學埋寫 app
識寫 App 無用,有創意都無用!如果你揾到十個八個老闆定期彈 job 你做,你先有機會發圍!
一味淨係吹噓自己
實際上冇禮貌又冇技能既9upper
你開個offer compete囉
不如你講下有d咩係得你先做到 睇下吸唔吸引到人地幫你做野
追晒成個po
睇emoji睇到好辛苦

上連登仲用emoji
好心樓主做下功課先上黎問野啦
多謝呢位巴打既用口良苦建議。

1.你講完我先知咁搶手

2.呢樣我知既

3.所以我係prefer同佢私底下傾架

4.講真,咁大反應我無預計既,但起碼我喺個post都有得著,知道除左俾你地認為喺度搵partner係on9之外,都知道可以有其他方法取代呀
拎野出黎就不了,連登呢度好恐怖呀😂而你話part time做唔會做得好完美呢樣野我都預左先既
唔得罪呀,我有得著tim😀
又一個自問非凡
聽樓主嘅語氣 Feel到樓主學識埋寫app就上到市
收皮啦屌你老母
想昆人唔知價賤價寫app比你
冇10皮8皮既就收收皮先啦
唔駛開 Offer 都贏啦
喺度搵partner係on9

係閣下搵partner既方法on9 而唔係地方問題
你面對面咁問人(eg去啲唔知咩交流會) 人地會社交上唔屌你 但係唔會同你傾
依家啲癈老係咪蠢到Jobsdb登廣告都唔識
Thanks!我study下先🙏
咁請問我方度無禮貌呢?
而我又請問下你既禮貌係喺邊呢?
其實我想講,唔係因為我先做到,而係因為無人去做
好簡單,馬雲唔做淘寶大陸都會有人做
Wiki唔搞HKTVmall ,都會有人搞
問題係,邊個去搞?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
寫係華為個store仲有機會google apple果兩個可以放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞