[最後直路]皇家馬德里球迷吹水區 (236)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
去咗了 占屎已死
U 藍絲CONFIRMED
拉莫斯:如果想要個人榮譽 我打網球啦

皇馬後衛沙治奧拉莫斯接連在賽事有波入,但他強調團隊成功比個人榮譽重要。

皇馬周日西甲作客1:0小勝畢爾包,當中拉莫斯操刀12碼助球隊取勝。這已是該隊長西甲復賽以來攻入個人第5個入球。不過他說:「我想的是球隊全取3分,然而那些(操刀12碼時的)質疑時刻,我覺得最舒服。我就是想肩負這責任,重要的是整體成績,唯一重要的是可以幫助球隊取勝。」至於個人榮譽呢?拉莫斯說那是次要:「如果我希望個人取得更多認同,或者就會打網球了。足球是美麗的運動,團體運動,一隊人去贏波實在太好了。」(Goal.com)
皇區有冇股票師有no.推介?
覓膠
想知復賽後各個球員踢咗幾多分鐘
有冇啲統計數據網推介
James 0mins
講真 70幾分鐘真係俾多咗佢
Eleven years ago today a legend was presented.
Top 4 La Liga scorers still playing in the league:

439 Leo Messi
165 Karim Benzema
142 Luis Suárez & Antoine Griezmann
Sergio Ramos
James Rodriguez is very unhappy at Real Madrid, he's asked Zidane to stop calling him up for match-days because he doesn't play and he'd rather stay at home than travel with the team for no reason at all. Zidane's okay with that. [@EduAguirre7]
好想咁樣同老細講
Gareth Bale for RMadrid 2019/2020:

20 Games
3 Goals
3 Assists
ON撚9不願面對
我好唔開心
呢度冇機會俾我發揮㗎啦
我唔返工了

不過記得依期出糧俾我
佩仔係時候清洗毒瘤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞