[最後直路]皇家馬德里球迷吹水區 (236)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Zidane: “James wasn’t called up because he didn’t want to.”

收嗲啦-.-
一早送佢去下體收番50M咪算
日本仔幾時成材

佩仔又然
#LaLiga Standings

1. Real Madrid (77)
2. *FC Barcelona (70)
3. Atletico Madrid (62)
Real Madrid have kept 4 consecutive clean sheets in La Liga for the first time since September 2015 under Rafael Benitez.
成左
邊個打斷馬些路或賓施馬隻腳
我其中一個單位分一間房比佢住一世或一百萬現金
上車一族
今次唔好笠水 幫幫手出面打低兩個其中一個ok?
米仔不嬲勁
賓狗好明顯踢到腳軟
下場jovic啦
仲有機司呀喂
屌原來係占狗射波
屌拖dad針對佢嘅人仲有咩好講
賓係咪繼25之後復賽踢最多嘅人
積好似換過mendy 拉華又各自抖咗一場半場
中場線 左右翼 左閘係咁換
場場踢到80幾分鐘先換佢
拖狗想用殘我賓呀?
其實佢同禿一樣 做乜我都冇所謂 太撚廢 快撚d走is ok-.-
皇靠12m
巴靠對面og
施丹:直到確認封王前不放鬆

【Now Sports】皇家馬德里又贏一仗,暫時榜首優勢達7分,但主帥施丹揚言除非確認奪冠,否則絕不敢放鬆。

「我們還未贏得冠軍,直到數字上確認奪冠,都不能放鬆或想及奪冠。」施丹在球隊以1:0勝畢爾包後說:「這是非常重要的勝利,一場艱難,非常重要的勝利。」皇馬取得復季以來7戰全勝後,34戰得77分,領先周日較後時間才作客維拉利爾,少賽1場的巴塞隆拿7分。

皇馬是役險勝,其中畢爾包有一次獲12碼機會,賽後又惹來球證偏袒皇馬的說法。施丹說:「我們厭倦聽到球隊因為球證而獲勝的說法。這不能改變,但球員該值得尊重。」

這位法國球王又表示尤其滿意防守表現,對於美列度奧夥拍建功者沙治奧拉莫斯鎮守防線取得成功而感高興。

圖片來源 : ©AFP
皇馬條鋒線真係好撚廢
其實兩場都踢得唔好 靠12碼
無說服力

迷皇迷隊長
老實講進攻差都唔係呢幾場既事
拖狗話左當決賽踢 保守都預左
所以呢排比之前更加防守型
防守方面又真係踢得唔差
除左拉膠一兩下發夢之外
成功keep到CS同小勝到算係交到貨
今個轉會窗應該都唔會買人
下季又係場場西波
O仔kubo肯回家好過鳩買人啦
等下年買包皮haaland
轉會窗最緊要係清到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞