[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(181) CB了 7月13日海妖之歌大發回歸

1001 回覆
25 Like 7 Dislike
兩張近照 真係睇完分析 會有少少不安FEEL
剩係嗰幾張黑白相已經夠晒不安
不過多謝b5巴打
同埋打漏左 YUJU張黑白相 個笑容有少少令我心寒
好驚 要脫飯了
琳係森林跑嗰套衫係咪fever?
好似未有人搵到fever同呢次comeback嘅關係?
再係咁落去下次可能連接埋hug hug同world peace#yu
fever連劇情都冇 得個沙漠真係有啲難諗 睇下會唔會有靈感
https://www.youtube.com/watch?v=jxAWClyAU68
fever係咪又係全部都係室內?同sunny summer一樣
CUT QUOTE
不如pin咗段嘢繼續討論,但唔好quote,太長
新po留名
今年冇con就係時候買多幾隻專
用手遮住就睇到
你對唔對得住你個名
係咪又係假髮?
呢張我最奇怪嗰位係眼角
左偏下右偏上唔對等
B5巴講完先醒起可能係兩個樣合成
Fingertip 3:29
或者 Flower 0:45
或者今次 cb 其中一套衫
咬唇嗰時塊面會縮細咗係正常
燈光唔夠,唔可以太快落定論

Pin左了唔好再quote了
如果睇番上次A Tale of the Glass Bead : Previous Story條片,其實係無MGT、Summer Rain、Sunny Summer同埋Fever,但Sunny Summer應該包括喺呢個故事裡面,作為TFTMN同Sunsrise中間既時間線,加埋個MV一開始個句 "All days are nights to see till I see thee. And nights bright days when dreams do show thee me."係 莎士比亞十四行詩第43首(詳細內容自己google),所以一定關銀河事。而MGT、Summer Rain同埋Fever可能未必有關。
所以點解掉落地個本簿似係Rough個本,因為Previous Story都有呢本簿出現。

遮完睇似豬仔多啲...
十字路粉紅色主題, 銀仔中心點. 海妖紅色主題, B仔中心點唔出奇.
BTW之前估中左LW是這次CB的時間點.
但係我都係遮完係似琳多啲
個嘴仔似佢平時嘟起咁
你張gif...
啊啊啊啊啊啊啊啊啊 x 81

禾b
B仔同銀最近身材管理太優秀, 好吸睛.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞