[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(181) CB了 7月13日海妖之歌大發回歸

1001 回覆
25 Like 7 Dislike
希望首歌聽落唔會有不安感,我感覺到個MV可能會有啲震撼
好勁 全部搵得返出黎
Sunrise最仙
Sowon本dairy喺sunrise同summer rain都出現已過,唔記得LW有冇,熊啤啤你地之前講過喺LW都出現過
頂啊 cb一次要準備咁之前既野黎做今次 會唔會痴線左啲
我希望同tftmn一樣 第一次聽起曬雞皮
但係我覺得今次似係視覺衝擊多
tftmn第一次睇嗰時,後面揾銀嗰pt對我嚟講已經有啲恐怖,今次真係不得了 可能要揞住隻眼嚟睇
係 concept同theories得畢地care
最好就係歌好聽舞好睇
環保公司
希望首歌好聽
我希望係襟聽嘅歌
我覺得女友啲歌成日都係要聽多幾次先會覺得好聽
所以我希望今次係一聽就覺得好聽嘅歌
係 concept同theories得畢地care
最好就係歌好聽舞好睇

啲舞台好似lw嗰次有啲新意拎下話題度就仲好
轉個角度諗 佢地真係為班女諗到好長遠
成個故事 由初出道到家陣
由清純變到家陣恐怖feel
隻啤可以搵隻似啲嘅
本日記寫住diary冇咁有feel 點解唔去muji買番本
驚你唔知係日記嚟

啲改圖好好笑
但係粗糙入面 都係智仔打開本無印先知係diary
假如蝴蝶能力再發動,再畀機會佢地揀多次,呢個秤應該表示佢地六個對邊啲事既取捨,諗爆頭都諗唔掂,諗到都唔知啱定錯,永遠無答案。
Sowon 日記對珠寶,Rough六個人快樂既回憶對某啲既誘惑? 誘惑稍勝
Yerin 熊對錢,Rough搵番六個姊妹既決心(友情)對物質主義? 物質大勝
Eunha 玻璃珠對蝴蝶,玻璃珠應該係最初順其自然對蝴蝶不停改變歷史,玻璃珠大勝
其他未諗,但好明顯係行緊壞既方向
WTF, 邊個個口
diu, 又假圖
屌係喎
個背景咁 恐懼鬥室
同埋 有兩款天秤 B同智用埋有秤
得智同銀唔望鏡頭
應該係B仔Weverse個段短片黎 佢本身想兩個都放會員Only 但應該禁錯有一條流出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞