[SPEEDTEST討論]究竟S8有幾勁?

90 回覆
3 Like 0 Dislike
S8王者地位,無庸置疑
[除左IP7+ OPO3T]
終於有條片係贏多輸少
https://www.youtube.com/watch?v=AeoR7T1ZVhM

Apple係美國公司,android 有好多都係大陸公司

我講左咩自行參透

Android 都係美國公司
唔同在於Google唔會同共狗合作

Apple 會
btw Apple 話香港係中國一部分, 睇黎ifandog都好同意

Google pixel 6p係咩同咩公司合作?
果間公司老闆又有咩背景?
之前有無send 用户資料返中國先例?

Google似玩左華為多啲,當初華為想靠google打入美國,點知Google冇幫手。

咁都無幫手?pixel俾佢做喎

冇幫華為打入美國市場呀

華為係nexus,pixel係HTC
因為pixel唔落代工嘅logo,華為唔撈

Idog 鬼識咁多咩
睇低能仔打一大篇野當自己岩真係好撚好笑
Google 提供翻譯比cn地區
VS
Apple 禁止諷刺中國既節目係香港上架

Google 開cn 域名
VS
Apple 係大陸起data centre 儲存用戶資料

唉,idog真係盲撐到極點
睇低能仔打一大篇野當自己岩真係好撚好笑
Google 提供翻譯比cn地區
VS
Apple 禁止諷刺中國既節目係香港上架

Google 開cn 域名
VS
Apple 係大陸起data centre 儲存用戶資料

唉,idog真係盲撐到極點

柒寶又玩轉移視線
都唔明d android 廠花咁多時間搞software做咩。stock android 已經好好用。
都唔明d android 廠花咁多時間搞software做咩。stock android 已經好好用。

事實就係pure android 先係最好嘅android, 其他果啲廠加哩加路,改到9唔搭8,扮個os係自己出嘅搏銷路,唔識野會比佢當堂嚇一跳,識嘅人就知得啖笑

事實就係pure android 先係最好嘅android, 其他果啲廠加哩加路,改到9唔搭8,扮個os係自己出嘅搏銷路,唔識野會比佢當堂嚇一跳,識嘅人就知得啖笑

BB果個好過pure android

BB果個好過pure android

仲有打不死嘅電話os界小強window phone 呢
仲有之前拍呢類speedtest片出名既channel phonebuff 今年三星無俾機佢test

人地啲機好賣,出唔到貨比佢地test姐,唔好想太多

https://www.youtube.com/watch?v=-pFpv0Im1UY&feature=share&feature=share&feature=share

其實追performance 追數字個d 人, 我睇唔到原因買android

之前班人話ran 片對an機唔公平

https://youtu.be/S0jSlsCm2HA
應該係呢條片得罪人
btw呢條channel認真高汁

On9 3叔又學埋人地整個google assistant.唔知做乜9
不過今次都算有進步,個music app用返google 個個

On9 3叔又學埋人地整個google assistant.唔知做乜9
不過今次都算有進步,個music app用返google 個個

其實三叔嘅hardware 配pure android 咁出機,就有啲吸引力
仲有之前拍呢類speedtest片出名既channel phonebuff 今年三星無俾機佢test

人地啲機好賣,出唔到貨比佢地test姐,唔好想太多

https://www.youtube.com/watch?v=-pFpv0Im1UY&feature=share&feature=share&feature=share

其實追performance 追數字個d 人, 我睇唔到原因買android

之前班人話ran 片對an機唔公平

https://youtu.be/S0jSlsCm2HA
應該係呢條片得罪人
btw呢條channel認真高汁

方丈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞