[I/A][糞營運]Digimon ReArise(37) 又多左人玩

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
首抽 真紅
留意紅字,留意紅字,留意紅字
如有問題,請詳細閱讀以下資料再發問
睇Q&A,睇Q&A,睇Q&A
善用Ctrl + F揾關鍵字

注意!!!iOS同Android互轉會令到魔法石歸零

遊戲畫面

感人機率

遊戲官網:https://digi-rearise.bn-ent.net/

日文資料網:
https://digimonrearise.boom-app.wiki/
https://gamewith.jp/digimon-rearise/

遊戲模式:
1. 主線:每個任有3個特殊條件,達成之後有粒星星,每章主線集齊齊所有星星有額外石拎
2. 時限の渦:打bit、特訓料、食物
3. 激突戰:
自己/朋友/公會成員打主線/時限の渦會隨機出現,會跌進化料、CB medal,得分越高越易拎高級素材,素材唔係必出
7lv或以上參興都有超進化core, 4lv或以上有專用core
你完成自己發現嘅lv越多,激突戰嘅lv就會升級
4. Battle Park: 即係pvp,得auto,冇得手動出技,有石同BP medal
5. Underworld: 有20層,每個任打完都有唔同獎勵

デジモン(Digimon)介面
1. 組隊 2. 揀寵入個島入面
3. 轉友情必殺 4. 睇自己有咩寵
5. 圖鑑 6. 賣寵

餵嘢食嘅重要性:
1.餵全隊寵食嘢食到絕好調會有3個額外Drop
2.好似會影響digimon某D數值,例如肚餓爆擊率會低D

育成:
1. 強化:即係升lv,要用bit
2. 特訓/突破界限:集齊6個特訓材料就可以提高現時等級上限
3. 進化:友情度、等級到達要求再加進化料就可以進
4. 升技:一共9lv, 可以食最終進化或前2階嘅自己升技
e.g. 飛行V龍可以食2次自己,3次V龍,4次V仔

プラグイン(Plugin):
幅圖好似CD咁嘅物體,可以幫digimon加數值同異常狀態抗性
有得食其他plugin升到+5,再用bit upgrade星數
我想問前兩日嗰個活動抽嘅阿爾法獸勁唔勁
有無人知呢四隻蛋係咩嚟?

勇敢龍帝 器用紅鏽巨龍
器用玩具奧米加 器用龍帝
睇返個fd list好似得我一個係仲玩緊
有真紅+混沌之後可諗 不過復刻寵多數用唔耐
15個真紅章真係有排打
用左成2千石先中兩隻

dls, 未中混沌點抽
咩叫混沌?
利申新手一個
唔好換, 換左喊三聲
而加第二個pool
唔抽,都唔會玩不屈隊架啦
想玩混沌隊
其實係唔係無人貨正石
個個下下都射成千石
換哂D證要4千橙 要維持住既話要每個月賣80隻完全體
PVP兩個星期就送1千石了
咁賣下完全體 抵玩過慢慢刷uwd 既
我一個星期得350
新手
而家有卷抽好易儲,我淨係升獻身完全體去賣都夠有凸
其實有無人係黑石比人ban

新手想問應該主力升邊幾隻?同埋仲需唔需要抽依家啲pool? Thx
玄武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞