[突發]祖高域中武肺

111 回覆
65 Like 3 Dislike
抵撚死
攪個幾個幾十人party零防備
又係自己國家攪撚個屈$慈善賽
害撚埋參加D選手
入場睇仲要話戴唔戴口罩係都冇問題

抵能死
大快人心 白皮豬又一力作
塞狗
抵啦 !!!!
心都涼埋
more
係咪因為咁所以dimitrov呢D中晒
fedal無去?
Fedal冇去 條友個比賽仲有入場觀眾,坐到密一密
fedal wawrinka無去就OK
點解可以完全無防疫咁ON9
UFC都有全面testing & 無觀眾
外國人個腦都唔知點諗嘢.......

如果去埋真係害死人
退役啦廢柴
除左講抵撚死之外我都唔知講乜好
費達拿膝頭做完手術今年已經唔駛玩
拿度講一係有疫苗一起賽會100%安全防備唔係唔撚玩
濕9祖依個零防備屈$慈善賽傻西先去
好在我nadal BB聰明
塞狗係咁上下
塞狗應有此報

Alexander zverev /thiem 都危險
話另一頭來講如果條友家下中左
而且係無病徵低影響下14日內好返
打後復賽美網&法網佢有抗體就唔撚怕中招
D勁對手又唔撚冒險打,依兩個大滿貫真係實食無黏牙
Djokovic is the fourth player from the Adria Tour – a tennis exhibiton that took place in Serbia and Croatia over the past two weeks – to have contracted Covid-19 after Grigor Dimitrov, Borna Coric and Viktor Troicki all tested positive.

時間問題
oh shit 唔好呀
thiem我都好like
中過武肺好似肺活量會差咗
快啲退疫 成日想做GOAT
搞呢樣搞個樣 依家仲要連累埋thiem dimitrov zverev
但dybala 呢D好似又完全好返無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞