有無人係facebook放售過玩具

42 回覆
0 Like 1 Dislike
純粹
你等錢洗 個人排得合理就無問題
你唔等錢洗 你可以唔理排價既
有時人地寫明不議,見d人照排,文盲?
放乜都係咁

放二手電話 特登放到全埸最平 講明不議

有人仲可以用個好賤既價pm你 on99
FB放野慘過食屎
試過放市價$400既GAME
我開$380
D人都仲要排排排
交收仲要就佢地點

差廿蚊點解要同你買

唔買咪過主囉

平過巿價仲想點

如果全新同二手唔爭個50蚊我情願買全新

你唔等於全部人,個個心入面把尺都唔同

你話手機之類供應量多既就話姐
但玩具ed,有時香港真係難搵既,仲走去排低咁多
都唔知係真係想要定鳩排
冇得拎咩例子講,只係見得多
連登賣嘢咪又係咁,有次賣波鞋send張唔同色嘅嚟話人地ig shop都係賣1400,講到出1200同我收皇恩浩蕩咁
連登賣嘢咪又係咁,有次賣波鞋send張唔同色嘅嚟話人地ig shop都係賣1400,講到出1200同我收皇恩浩蕩咁

唔好玩啦
上邊個登都係咁架啦
話咩人地都係賣$XXX,我心諗禁你唔同佢買
放乜都係咁

出賤價仲要messager轟炸個啲真係痴撚線
放乜都係咁

出賤價仲要messager轟炸個啲真係痴撚線

其實香港人骨子裏都係有搵笨腦細既基因 乜撚都要壓下價,年輕人又係咁中坑又係咁廢老又係咁

唔好玩啦
上邊個登都係咁架啦

我想講唔只fb group係咁咋
幾時開始有 排 呢個風氣
睇到排幾多排幾多就好撚火滾
問可唔可以平啲都好啲
一黎就排
我係唔放比你呀
問可唔可以平啲都好啲
一黎就排
我係唔放比你呀

個排字好似皇恩浩蕩咁
兩睇炸wow,
好似有人放所謂99.9新既wm1a咁,
出面夾下價有8千6以下大舖全新,
但你放8800係唔係on9?

例如有人放ricoh gr2有大半年保
$3700係ok,之後有條on9放無保又學人放$3700。
好丫你買時候可能5千幾蚊,
但家下4千4左右就有全新。

種有見人放creek a100,識搵全新好似8千幾蚊,但有人放過保7千幾。

有d重要日日堆post,
老老實實你個價唔減,你推4個月都無用架啦,on9阻住晒d頭位
兩睇炸wow,

重有見人放creek a100,識搵全新好似8千幾蚊,但有人放過保7千幾。

有d日日堆post,
老老實實你個價唔減,你推4個月都無用架啦,on9阻住晒d頭位
FB放野慘過食屎
試過放市價$400既GAME
我開$380
D人都仲要排排排
交收仲要就佢地點

差廿蚊點解要同你買

唔買咪過主囉

平過巿價仲想點

如果全新同二手唔爭個50蚊我情願買全新

你唔等於全部人,個個心入面把尺都唔同

on9,你一拆部機跌過落地,第一日跌左落水都係風險,
正常一拆過就最少市價最平既價再八折,
除非係限量野炒價野。
比多幾十有返個頭7同破處feel都好丫。
兩睇炸wow,

重有見人放creek a100,識搵全新好似8千幾蚊,但有人放過保7千幾。

有d日日堆post,

我記得玩具group有條友推左個post年幾兩年都未賣出
條友好似叫ching ching ching咁上下
問可唔可以平啲都好啲
一黎就排
我係唔放比你呀

我賣野既話
一定打句

排你老母
過主啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞