應承我,三峽出事唔好公開慶祝

831 回覆
5315 Like 464 Dislike
屌 咪燈啦 蛆國咁強大點會有事
十卜
咁你又拉
有無睇ga
push
利用d乜係度吹水咪算囉

點解一定要逼人表態,利用人地的慘事先
BLM已經證明咗你唔出聲無人話你啞

我話要風險管理,你似乎係無睇到呢個point

三峽收皮,大把外媒會報,洗你宣傳?
你以為自己係邊個?

外強中乾呢樣野歐美根本清楚過你啦
too big to fail咋
push

醒小小
利用人地慘事,問題係乜? 呢一年香港唔係半賣慘半賣利益邊個理你阿?

明明樓主係叫你唔好幸災樂禍渣,幸災樂禍就真係賤格左D,但要用件事黎證明中共的不是阿。樓主的提議好唔錯,同你講"哀悼"李文亮咪一樣。

重有,"外強中乾呢樣野歐美根本清楚過你啦":
但好明顯最小歐洲(德、法為首的個堆) 都重未係咁諗啦大佬,依家佢地重諗住靠一個隨時爆的炸彈去搵食阿。

重重重有,"三峽收皮,大把外媒會報,洗你宣傳?":
咁其實國際線的其中一樣的要素就係 民間的交流同宣傳,唔係洗大家個個TWEET都走去COMMENT UP兩句 又LIKE 又RT咩?

真係....
push
面神幾時出黎保佑下

李卓人係真心哀悼 你加引號做乜9
EU已經歸咗隊,請問你訓咗幾耐
你成篇野都欠缺常識、文法都唔似港語
仲想我地浪費資源去宣傳d耐唔耐都有的野

武肺會傳播去外國值得做,水災係中國國內限定,外國根本wfc,頂多關心下工廠有無事

每次覆呢d都係因為驚cd rom跟住柒

算啦好嗎
EU已經歸咗隊,請問你知唔知EU個權力結構係點?
歐盟議會取態 同 各國入面議會取態可以唔同,行政的各方面更加可以有唔同的做法

你先脫離常識WO,就以為歐議會一、兩句就覺得歐洲已經放棄同中共傾生意?

加引號因為我唔係真心JA
Push
b
心中高興 表面譴責中共
agree
邊有咁易出事
最後又好似李文亮咁咩都冇做?
冇錯 應該屌鳩中共後知後覺 造成極大人命傷亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞