[燒錢台]手袋分享區(22)請善用不推文回覆

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
呢個LV袋咩名堂?有冇絲打可以話我知
Nano speedy
唔該晒
Lm
想問下celine係咪無歐美網賣架?
見師打真係心郁郁想買Chloe nile,我覺得鍾意就試上身,啱心水就買啦,但買細size就好。
我上年xmas買咗黑色嘅medium,黑令金扣突出,係好靚,當然medium都只係裝到紙巾、細銀包、卡套、環保袋、一兩枝唇膏、電話(我係用XR)。
London成日落雨,有時喺街我懶得開個環保袋去入住nile,但返到屋企抹一抹乾個袋好似新嘅一樣,我係grain leather所以易打理,入面係velvet所以有時洗完手想攞紙巾要就住就住,對我嚟講確實唔方便。
個磁石扣好實,我喺London zone1揹呢個袋都唔驚會人搶野,有d人會用back pocket去sip電話,我就唔太suggest,始終電話會令個pocket好脹,個皮會鬆,日子耐咗會令電話sin出嚟,所以我都係sip oyster card或者單。
好可惜,我用咗半年就賣咗,靚的確靚,佢係裝得少野我都知因為我真係得咁少野拎,但呢d野用small size都裝到,唔需要用到medium。medium條帶依然咁幼,所以我喺街揹一兩個鐘之後會好痛。我初初買係冬天會著厚褸,所以嗰陣唔覺痛,但天氣暖咗著薄衫之後個膊頭真係好痛。嗰陣索性q個袋喺手挽,需要handsfree先揹返上膊,但始終我覺得唔能夠舒舒服服去用佢。
唔好意思打咁長,但我見師奶應該真係好鐘意個款嘅,所以我分享下我用後感,只可以話small其實都好夠,膊頭一痛就唔會想揹返個袋,所以唔使考慮medium
師打* 唔係師奶
24s有
呢款要幾多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞