【魔法少女的代價】女同學為隱瞞變身秘密,自願被中出【重甜】

1001 回覆
375 Like 33 Dislike
屌你 之前除曬褲準備打J點知你潛咗水

每一章都係心血堆砌架

基本上每段甜位J起碼三次都未嫌厭 我話既

就係個故太正 所以你潛水搞到我好空虛
Btw 唔知有冇記錯 個陣聽你講個故好長 進度未夠一半 你而家作咗幾多

記得當初個構思係諗住五個女角每人俾一章主要章節佢,寫完五章之後再有大既篇章咁,咁當初出到90集其實大概係成個構思既1/3至1/4左右

今次理想希望可以出多起碼100章,再搞唔掂先再睇下要斬件分季度連載定拖慢進度慢慢出
之前係舊登等到2046都唔更新

一定係你地唔記得掟西瓜(好似係)

其實潛水都係為左專心趕文,所以咁樣深潛法都有人記得同掛住自己其實係幾安慰架

只能說我會係內容質素上盡力令你地覺得你地既等待係值得既
想問問巴打咁我呢d新讀者應該睇新定舊好?
等過幾日出哂床戲再返黎睇
留名待J
請保持質素
我講緊重甜嘅質素

其實甜既位就一直都好甜

不過要講缺點就係分佈得唔平均,一甜就連續係咁重甜,一甜完開始劇情就成段都係無甜劇情 呢點會努力改進
未睇留個名先,等睇個尾

留名睇後面

後面會重甜 我保證
點解唔放上紙言呢?

以前喺高登曾經解釋過,所以魔軌兄唔會再放上紙言
如何想睇快啲可以上魔軌兄fb

btw我有打包1-91章加外傳

忠實fans
你個打包讀起上黎分分鐘仲順個我自己個原稿
以為爛左尾
舊讀者留名

多謝支持

有緣千里能相會
巴打我好細個已經係HKG+追故到紙言啦
求下你真係唔好再爛尾

岩呀,如果一日不見如隔三秋,咁而家我地已經係老人家添啦

其實我都唔敢話支持唔支持,但如果多D讀者可以幫手正評下推下post,唔好俾佢沉底,等我可以專心去諗劇情同趕稿,而唔係要煩點解成日好似好冷清咁,對我黎講已經係好大既幫助
lm
樓主死左去邊 又話上年九月開學重po
跟住唔見左人

呢個真心要講返句對唔住

有個百厭細路做唔切暑期作業,諗住請幾日假做埋先返學,點知一請就請左成個學期

而家上返水,量我都唔敢再講話咩保證,唯有希望質素會令大家都滿滿意意
你回來了
會唔會出到91又潛返水

唔會

今次好有誠意架,起碼出到101先潛 我話既

想問問巴打咁我呢d新讀者應該睇新定舊好?

其實冇新同舊之分

因為我冇改過稿,所以無論你係高登舊post/高登新post/連登/fb/ig甚至其他討論區見到呢個故事,都係一模一樣既版本

你唯一要考慮既就只係要慢慢一章一章咁跟我而家個「重貼」進度追,或者可以偷步上fb一氣呵成追返91集
留名睇90章之後, 已經上紙言追曬
咁樣出法要幾時先到91

每日坐底出2章,六日照出,去到後面按進度再加速
計返埋一個月後五月中左右其實差唔多就可以出到新章節
等過幾日出哂床戲再返黎睇

返來囉~
床戲出埋第7章就完,聽日開始就入劇情大直路
快撚啲出新啦屌
睇撚到就嚟識背
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞