正啊喂,淨坐有錢收

198 回覆
3 Like 47 Dislike

如果假,俾hku告到仆街,上法庭同個官咁講睇下點囉

傻仔
佢有冇講過係hong kong university?
無呀
佢夠膽講全名
係做緊呢個research 一句過連link email 電話
我咪即刻收皮囉

你盲嫁?張poster大大個校徽連校名阿

樓主都唔敢出聲就咁多護航狗
岩喇快d報啦 填埋自己個個信用卡資料呀
港豬即係港豬

大佬你柒左就收皮啦 咪係度lur地,死返出去好冇?
50x50都唔識計

50x5

係囉 小小資料都唔俾人
生人唔生膽
正一廢物
我就報左名喇
你仲唔黎報名?

瞓咗冇睇
回應咗250*5 個問題未?
原來係騙局?!!留名睇結果
其實讀過大學收過mass mail都知好多呢d實驗,而真係好多都google form

利申: 無研究樓主真定假 只係講出實況
喺度屌人港豬呢樣果樣
你咁撚大仁大義唔撚去報警?
人地俾埋方法叫你打去Drpartment問你又唔去驗證下?
冇證冇據你同你口中所謂呃人嘅樓主有咩分別
其實HKU 好多時都會有錢派
當年好似有做份問卷收二百蚊

利申: 我當年係讀poster 呢個系

psycho都好多實驗有錢收 根本唔畀錢無人肯花時間 算啦 有啲人無讀過大學係咁 hong kong university 再上面重話kong u啲email係.edu尾 唔知又喺到鳩up
幾時會通知?
比咗老闆整理緊,大概1至2星期會出

傻仔
hku代表d咩?
個簡稱佢拎左專利呀?
Hail Korean Union 唔得

如果假,俾hku告到仆街,上法庭同個官咁講睇下點囉

傻仔
佢有冇講過係hong kong university?
無呀
佢夠膽講全名
係做緊呢個research 一句過連link email 電話
我咪即刻收皮囉

你盲嫁?張poster大大個校徽連校名阿

樓主都唔敢出聲就咁多護航狗
岩喇快d報啦 填埋自己個個信用卡資料呀
港豬即係港豬

大佬你柒左就收皮啦 咪係度lur地,死返出去好冇?
50x50都唔識計

50x5

係囉 小小資料都唔俾人
生人唔生膽
正一廢物
我就報左名喇
你仲唔黎報名?

通常最撚戇鳩果啲人往往以為自己好撚醒
岩岩出咗invitation 比中簽嘅人,其他未收到嘅係waiting list。但如果過咗6月11仲未收到回覆,就姐係抽唔中。資料都會delete。
一開始申請都無
收到email了

想問由briefing 開始計 大約到走得要約莫幾耐
收到email了

果度寫10:30~16:30
收到email了

果度寫10:30~16:30

Yes, thz
記得真係要準時到
有冇將會去既巴打之後可以講返個briefing講咩? 有興趣知佢研究d咩
冇既
有冇人27號
有冇人27號

翻工
The application period is over wo
有冇人27號

翻工

到時幾點食野?
有咩食? 駛唔駛自己帶定個包咬

諗住去訓足全程
即PAY CASH 定支票??
樓主好靚仔
我坐監時困係水飯房,一日坐23小時,坐足14日都無問題!

仲有無位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞