正啊喂,淨坐有錢收

198 回覆
3 Like 47 Dislike
Hku網址無edu尾,一睇就知假,大家唔好報

HKU 真係冇edu尾, 我見ust, polyu, eduhk 都冇。
多數都係 @connect.xxu.hk
自己去 Google search 吓 hku 個網址先啦
真係 hku.hk
成班跟車太貼
自己去 Google search 吓 hku 個網址先啦
真係 hku.hk
成班跟車太貼

至於佢嘅嘢係真係假就
你港大
邊個學院
邊個系
邊一科做 project ?
個title 係咩野

你比到呢4樣野我 我自己打去求證

個project 係post-doc 嘅 ,Dr JianJian Wei 有份做呢個project ,可以email去dept check 下。
唔咪undergrad 嘅project ,undergrad 點會比咁多錢做

我係Mech eng final year 學生,宜家係Student Research Assistant。主力幫手呢個project 嘅volunteer recruitment

HKU Scholars Hub會有佢嘅paper

已經千幾份,fuck you
買6合彩好過
你港大
邊個學院
邊個系
邊一科做 project ?
個title 係咩野

你比到呢4樣野我 我自己打去求證

個project 係post-doc 嘅 ,Dr JianJian Wei 有份做呢個project ,可以email去dept check 下。
唔咪undergrad 嘅project ,undergrad 點會比咁多錢做

我係Mech eng final year 學生,宜家係Student Research Assistant。主力幫手呢個project 嘅volunteer recruitment

HKU Scholars Hub會有佢嘅paper

已經千幾份,fuck you
買6合彩好過

我出咗呢個post之後,分分鐘都有2,3個人報名,sorry
依個post長期置頂
咁喺先到先得 定喺抽籤?

岩岩同上司傾過,for 32歲樓下(18 to 32),我地抽籤
有冇人扮空姐陪坐
會唔會模擬超賣 拉人落機咖
就算要呃人都唔用咁岀名大型的hku啦,俾人告到死,求其作啲細公司名都得啦,都大把人落搭
首先
電話打左去 冇人聽
其次我sd去你講個email就bounce back左
又點解?
仲有 點解200人報左名 你做5次 名額得番250個?
又話一人只限做一次 咁你計數都係250x5啦
呃人個人資料我唔知你想做乜 但唔好做陰質野啦唔該你
首先
電話打左去 冇人聽
又點解?

打多次黎97311910,我淨係收到一個NO ID CALL 冇出聲同另外一個真係問野嘅
樓主快啲停左個application佢

今晚2359停
首先
電話打左去 冇人聽
又點解?

打多次黎97311910,我淨係收到一個NO ID CALL 冇出聲同另外一個真係問野嘅

咁你解唔解釋到所謂250個位呀
由頭到尾都無解釋過
就算要呃人都唔用咁岀名大型的hku啦,俾人告到死,求其作啲細公司名都得啦,都大把人落搭

攞HKU作假 係咪想入赤柱過暑假
首先
電話打左去 冇人聽
又點解?

由頭到尾都無解釋過

總共會做5次,一次要大概50人
你睇清楚
首先
電話打左去 冇人聽
又點解?

由頭到尾都無解釋過

唔係50x5咩

一共做5次,每次50人,5x50=250

傻仔
hku代表d咩?
個簡稱佢拎左專利呀?
Hail Korean Union 唔得
首先
電話打左去 冇人聽
又點解?

由頭到尾都無解釋過

唔係50x5咩

一共做5次,每次50人,5x50=250

咁你講咩200人已經報左名呀?

傻仔
hku代表d咩?
個簡稱佢拎左專利呀?

如果假,俾hku告到仆街,上法庭同個官咁講睇下點囉

傻仔
hku代表d咩?
個簡稱佢拎左專利呀?

如果假,俾hku告到仆街,上法庭同個官咁講睇下點囉

傻仔
佢有冇講過係hong kong university?
無呀
佢夠膽講全名
係做緊呢個research 一句過連link email 電話
我咪即刻收皮囉
我明白巴打擔心大家嘅私人資料,不過你可以先打電話/ send email 過黎。
又或者可以直接問The University of Hong Kong Department of Mechanical Engineering General Office 問。
如果大家報咗,又驚嘅話,可以打黎97311910搵我/自己問department。
未報嘅,又擔心嘅就唔好報,保障自己。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞