正啊喂,淨坐有錢收

198 回覆
3 Like 47 Dislike
等花生
好彩有聽書無亂申請

追到最尾
Lm等食花生
好彩有聽書無亂申請

留名
樓主潛左水啦
睇到呢到既巴打比個負皮呢個post先
樓主潛左水啦

有無報警撚?
樓主潛左水啦

有無報警撚?

毅進sir 大有機會入hku
大家可以email 去general office 查詢

mech@hku.hk

岩岩有個NO ID CALL 打比我,我聽咗,我估應該係大家想睇下個電話係咪真。
要check 大家打97311910,梁生主要係technical staff,唔好搞到佢。
大家可以email 去general office 查詢

mech@hku.hk

岩岩有個NO ID CALL 打比我,我聽咗,我估應該係大家想睇下個電話係咪真。
要check 大家打97311910,梁生主要係technical staff,唔好搞到佢。

已登記
等收錢
如果大家要打比我,10點前啦,你有問題我盡力答
樓主幾時有通知 ? full左未
你港大
邊個學院
邊個系
邊一科做 project ?
個title 係咩野

你比到呢4樣野我 我自己打去求證
留個名先
我地宜家已經有1410個application(計埋劉馬車) ,位就得250個,所以唔會有報都有得參加。

我之所以會放呢度,係因為我都個population size 大啲,希望大家明白。
開post 前已經有200個人報咗名,所以如果最後都參加唔到嘅話,係度講咗唔好意思先。
我地宜家已經有1410個application(計埋劉馬車) ,位就得250個,所以唔會有報都有得參加。

我之所以會放呢度,係因為我都個population size 大啲,希望大家明白。
開post 前已經有200個人報咗名,所以如果最後都參加唔到嘅話,係度講咗唔好意思先。

屌你唔l係啊
你港大
邊個學院
邊個系
個title 係咩野

個project 係post-doc 嘅 ,Dr JianJian Wei 有份做呢個project ,可以email去dept check 下。
唔咪undergrad 嘅project ,undergrad 點會比咁多錢做

我係Mech eng final year 學生,宜家係Student Research Assistant。主力幫手呢個project 嘅volunteer recruitment
你港大
邊個學院
邊個系
個title 係咩野

個project 係post-doc 嘅 ,Dr JianJian Wei 有份做呢個project ,可以email去dept check 下。
唔咪undergrad 嘅project ,undergrad 點會比咁多錢做

我係Mech eng final year 學生,宜家係Student Research Assistant。主力幫手呢個project 嘅volunteer recruitment

HKU Scholars Hub會有佢嘅paper
希望解答到大家
Hku網址無edu尾,一睇就知假,大家唔好報

打過黎會唔會係香港大學登記電話?
唔係就算啦咁多位巴打
Hku網址無edu尾,一睇就知假,大家唔好報

on9 hku係無用 edu dot hk domain架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞