正啊喂,淨坐有錢收

198 回覆
3 Like 47 Dislike

話說HKU 有個實驗要做,想搵啲人坐係個模擬機倉到simulate 一程機,大概5個鐘,有$500比翻你。地點係香港大學任白樓地下(HKU 站C 出口)。

時間暫時未定到,不過就一定係五月同六月其中一個星期六/日。佢地總共會做5次,一次要大概50人。宜家已經有大概200人報咗名,見仲未夠人,就上黎宣傳下。

期間只需要好似平時坐飛機咁(梗係冇得講電話),可以自己帶書/戲自己睇又或者帶部電腦做自己野。

有興趣可以上下面條link報名:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPG3tejRe59CHWpV5jijwOhjgammhe1KHTcweu5cTNaBzm0g/viewform?c=0&w=1&usp=send_form

放心,大家嘅資料會係實驗後delete
deadline passed?
有無空姐昅?
唔喺4月8號 deadline?

因為佢地唔夠人,所以extend 咗

宜家等啲大粒野整理緊,整理好高擇中你就會通知你。
係要做哂5次先有500$定係每做完一次都有500$先

我唔明一日5個鐘500蚊
定係5日各5個鐘500蚊
一人做一次 每次48人 total有5次所以要搵夠250人(連少少後備)

同問
屌, 呃個人資料
HKU 咁大個PROJECT都要用GOOGLE SHEET?

同問

騙局
睇番D細節
Duration: 1h briefing/debriefing + 5h experimental flight (500 HKD subsidy)

我係咪可以理解做每做完一次都有$500先

同問

騙局

如果一日就500蚊我請假去訓下都好

同問

做一日500,只需attend 五次其中一次
睇番D細節
Duration: 1h briefing/debriefing + 5h experimental flight (500 HKD subsidy)

我係咪可以理解做每做完一次都有$500先

做1次500,正確!
不過一個人限做一次
屌, 呃個人資料
HKU 咁大個PROJECT都要用GOOGLE SHEET?

如果唔放心可以,可以試下send 去下面嘅email address,個domain 係 @hku.hk
不過都係唔放心嘅話,都可以唔參加嘅。
屌, 呃個人資料

如果唔放心可以,可以試下send 去下面嘅email address,個domain 係 @hku.hk

個google sheet 係你既你打@fbi.us 都得架啦
提醒下人姐

利申: 冇送資料
屌, 呃個人資料

個google sheet 係你既你打@fbi.us 都得架啦
提醒下人姐

利申: 冇送資料

咁可以send 過黎問係咪真係有咁嘅事嫁嘛
我知巴把都係想提下大家嘅,回覆係希望可以等大家放心啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞