想請教巴打網賺點玩

113 回覆
6 Like 4 Dislike
雖然單一問卷網問卷少得可憐,有人唔怕麻煩狂註冊所有問卷網要搵每月五千以上唔難,但亦都有人覺要做到咁不如去打工算。其他方法太哂精力,唔似問卷咁唔使用腦,一係要你預先比一舊錢出黎, 另外仲有crowdflower 狂做task可以一日20美金up,但要哂太多精力時間唔化算
主力玩開PTC (Paid to click)點廣告賺錢
租下線搵下外快
係搵到錢既,睇下咖哩佬,不過要時間

之前玩開neobux,不過佢開左8年,都無咩肉食,而家轉左間叫enclix
同埋有玩myfreeshare,玩股份
有與興趣可以睇我9 9 地寫既blog
http://passiveincomebyinternet.blogspot.com/2017/04/enclix-2017neobux1.html

睇過有人分享攻略話租下線賺唔到所以放棄左,不過見你分享又有興趣睇下
租下線搵下外快

之前玩開neobux,不過佢開左8年,都無咩肉食,而家轉左間叫enclix
http://passiveincomebyinternet.blogspot.com/2017/04/enclix-2017neobux1.html

睇過有人分享攻略話租下線賺唔到所以放棄左,不過見你分享又有興趣睇下

可以搵到幾多一個月?
每日花幾多時間做?
租下線搵下外快

我諗你應該講緊neobux,因為neobux個點撃率係俾佢控制住,舉個例,好似普通會員,AVG 係around 1.3-1.7 (睇你recycle 既Strategy),但變左黃金會員會係21 日內慢慢跌到0.5-0.7,所以你話佢無古惑就假.
https://www.neobux.com/forum/?/23/&vl=0F34AA68FD29A783EAFD3FD5898B00EC
有興趣睇下NEOBUX 內既forum,中文板(英文版講壞話會俾佢河蟹)
我所以先轉左enclix,因為新開唔會好似neobux 做得咁過份,我普通會員都keep 到avg 1.8~2(當然唔知會唔會之後再改)
租下線搵下外快

可以搵到幾多一個月?
每日花幾多時間做?

每日最多10 分鐘點哂,但需要長時間去運作,講緊幾個月至年
搵到其實唔到,新手大約1-2 美金1 日,
但當然你可以發大黎做,玩到10000 個referral 咁 100英金1 日都得,不過就要入錢落去玩先有成果
想搵大錢,不如HYIP,不過風險高
即係用按鍵精靈 tick廣告就有錢?

Nono,用人手點廣告,每日10分鐘點哂,最重要係下線,
e.g. 租1個$0.2 30日,佢點1個廣告有$0.005

其實有bot 可以唔洗手動點
十年前玩個
租下線
第1個月回本
第2個月就賺
第3個月下線停哂
之後拎唔到錢,過無耐個網死
租下線搵下外快

我諗你應該講緊neobux,因為neobux個點撃率係俾佢控制住,舉個例,好似普通會員,AVG 係around 1.3-1.7 (睇你recycle 既Strategy),但變左黃金會員會係21 日內慢慢跌到0.5-0.7,所以你話佢無古惑就假.
https://www.neobux.com/forum/?/23/&vl=0F34AA68FD29A783EAFD3FD5898B00EC
有興趣睇下NEOBUX 內既forum,中文板(英文版講壞話會俾佢河蟹)
我所以先轉左enclix,因為新開唔會好似neobux 做得咁過份,我普通會員都keep 到avg 1.8~2(當然唔知會唔會之後再改)

係呀講緊neobux ,本身唔打算試D新型網,聽你咁講我不如投入100落去慢慢滾 ,當呢100冇左先,就係博佢一路會賺同個網唔會執笠,反正都比賭波100>200>400...咁樣推上去實際。就算enclix personal嘅調查都成1.25美金一個(不過30日先比錢你,對比返neobux先0.8一個(呢個仲要成60日先比錢)
咸網+一堆廣告應該係最易
只係要花時間用同一SET野變來變去
20個當你中1個就夠
但都要用少少錢投資
其實有咩廣告係唔需要咁多審查,又唔會好似fb廣告1000 views 比5毫紙你
開咗個網,一直有寫嘢,但係點都過唔到google廣告審批
hello youtube 禾系啫神年賺百萬
租下線搵下外快

係呀講緊neobux ,本身唔打算試D新型網,聽你咁講我不如投入100落去慢慢滾 ,當呢100冇左先,就係博佢一路會賺同個網唔會執笠,反正都比賭波100>200>400...咁樣推上去實際。就算enclix personal嘅調查都成1.25美金一個(不過30日先比錢你,對比返neobux先0.8一個(呢個仲要成60日先比錢)

可以參考下,左enclix 右neobux ,最後一點係今日,所以下線未點哂唔用黎參考
4月27 我係enclix加多左10個下線,但未加前,23個下線都多click 過30 個下線既neobux,
晒撚氣

留้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้名้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
其實仲有種網賺方法叫HYIP(High Yield Investment Program),即係高收益投資項目,有D網站會話係投資公司,可以做到1日5%,,咁當然冇咁大隻蛤乸隨街跳,依D網站其實冇實業,只係龐式騙局 ,用後黎加入既錢去俾開頭加入既會員,到最後俾唔起/賺夠就收皮.但其實只要捉到路,同識選好既Program,係有機會賺大錢既

""從開始做HYIP投資的第一天起,我就意識到通過(HYIP網站)所稱的外匯交易或是其他的項目來賺取如此高額的利潤是不可能的。
  我有過外匯交易的經驗,在真正的外匯市場,即使你是高手每個月也只能賺取3~7%的利潤,但這個利潤比起把錢存在銀行裏來說還是高很多的,後者每年只有5%或更低的利息。
現在我知道,所有這些HYIP站都會在數周或數月之後倒閉,但我要指出的是,打個比方說,一個投資站日息4%,維持了40天,如果我能較早加入的話,我能在一個月內賺取10~20%的利潤,這超過了世界上絕大多數(交易)市場所產生的利潤,而我只需要點擊幾下鼠標就能賺到這些錢。""
整咸網仲有冇得諗?賺下廣告費幫補下

一開波少到Server錢你都唔夠比
咸網廣告大部份自己接,唔洗比中介食水
其實有咩廣告係唔需要咁多審查,又唔會好似fb廣告1000 views 比5毫紙你
開咗個網,一直有寫嘢,但係點都過唔到google廣告審批

同問
佢話我字太少,但我係整MOD放上去俾人DOWN個D尼,圖可以多,但到底點多字俾佢
租下線先真係揾到錢?
租下線先真係揾到錢?

要計計條數,租1個下線0.2 ,30日,即係1 日 租金0.0067, 假設你AVG 係1.5,咁你1日收入係1.5x0.005=0.0075 ,扣除成本收入 =0.0008 ,
當你有1000個下線,1日0.8(扣除成本)
如果你extend 240日既話,1.12 240日,有30% discount,1 日租金0.0046
咁收入係=0.0029,
1000個下線一日$2.9(扣除成本)

以上係普通會員,$70既PREMIUM 會員收入double
1.5x0.01=0.015 ,當全部240日,0.015-0.0046=0.0104
1000 個下線= 1日10.4(扣除成本)

P.S 以上都係美金
岩岩玩左一個月左右
入5蚊 +0.5 手續費

Outcome係:
Cash out左6蚊
+
18個下線 剩半個月

結論係 無野做 可以禁下

一個月都有一餐麥當勞既
岩岩玩左一個月左右

Outcome係:
Cash out左6蚊
+
18個下線 剩半個月

一個月都有一餐麥當勞既

要d 時間建立既,應該用開頭賺既再用黎租下線,慢慢上到250個下線,同全部續240日
岩岩玩左一個月左右

Outcome係:
Cash out左6蚊
+
18個下線 剩半個月

一個月都有一餐麥當勞既

要d 時間建立既,應該用開頭賺既再用黎租下線,慢慢上到250個下線,同全部續240日

巴打可唔可以再講多d
人係外國。好多空餘時間試新野
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞