銀包催財,你問我答最後找數post

189 回覆
13 Like 3 Dislike
1992/4/25 夜晚12點左右

做地產代理

絲打你指4月25日當晚12點左右?咁當4月6日 00:00架喇。

我係1992年4月25日 00:30左右出世 我係巴

咁巴打你要用木系顏色銀包,銀包外用下火系顏色野,少用土系顏色野。

銀包以外用多d紅色野? 木系色姐係要用咩色 泥黃色得唔得😂 thank you

紅橙紫都係火系顏色,木系顏色得青/綠。
泥黃色你先唔好用,土系色黎。

無確實時間就問下凌晨/早/午/晚之類都得,見你新post都留意到就幫你儘睇,印象中望過你都要過幾年先行財運,但一行就幾年都有。

佢話夜晚10點幾11點
唔該巴打

木系顏色銀包岩絲打你,可以繼續用,平日多用水系顏色野,少用土系同金系顏色野。

巴打佢同你都一樣,跟你咁就得。

你兩位都屬於知慳識儉嘅人
但絲打你儲錢能力強好多

唔洗換銀包
我個銀包無穿無爛加上爸爸送真係唔捨得換

即係我男朋友都係「木系顏色銀包,平日多用水系顏色野,少用土系同金系顏色野。」?

我同男朋友平時真係無大洗費 兩個人食一餐飯要$100都少少肉赤
唔追名牌少買衫牌連化妝品乜乜物物個啲嘢都唔買
我儲錢能力強會唔會同工作有關係 因為我自己開鋪

anyway真係多謝巴打

係,佢跟你咁做就得。

同佢講聽老婆話會發達

儲錢能力強一來係性格關係,二來你命中註定儲到個錢,而且就算你同你男朋友都係慳家之人,你都儲得比佢多。

如果佢想儲得好啲可以同你開聯名戶口。

另外你性格岩做生意嘅,數口精。

明白哂 多謝巴打
但係佢銀包換咗幾個月 又費時買過/整過
我諗深藍色都算水系? 用住依加個個先會唔會好大分別

深藍係水系色呀,可以用,都有幫助。下次換銀包先換木系色囉。

記得用長銀包。

多謝巴打
忍完你講我開心返好多
我以為呢一世就係咁樣平淡過
之後個幾年真係有財運 到時一定會儲起啲錢佢
最希望同男朋友結婚 有自己嘅屋企

絲打你願望都好平貼地,無問題啦,知足常樂。

儲錢之餘不忘間中做下善事啊。
99.9.27 凌晨3點左右 唔太記得

是咪漏左

第三頁 #70 覆咗,放心

Btw 巴打我係下晝4點25分出世架原來
係咪你開左新post再留名

木系顏色銀包岩絲打你,可以繼續用,平日多用水系顏色野,少用土系同金系顏色野。

但絲打你儲錢能力強好多

唔洗換銀包

即係我男朋友都係「木系顏色銀包,平日多用水系顏色野,少用土系同金系顏色野。」?

我同男朋友平時真係無大洗費 兩個人食一餐飯要$100都少少肉赤

係,佢跟你咁做就得。

同佢講聽老婆話會發達

儲錢能力強一來係性格關係,二來你命中註定儲到個錢,而且就算你同你男朋友都係慳家之人,你都儲得比佢多。

明白哂 多謝巴打

記得用長銀包。

多謝巴打
忍完你講我開心返好多

我依加間唔時都捐錢比啲貓義工/動物機構
幫小動物好過
有時你捐比啲大機構 你都唔知啲錢最後去唔去到有需要嘅人手上

都話咗你應該係下晝出世,唔使再問喇,同我之前講嘅一樣。

但絲打你儲錢能力強好多

唔洗換銀包

係,佢跟你咁做就得。

同佢講聽老婆話會發達

明白哂 多謝巴打

記得用長銀包。

多謝巴打
忍完你講我開心返好多

我依加間唔時都捐錢比啲貓義工/動物機構
幫小動物好過
有時你捐比啲大機構 你都唔知啲錢最後去唔去到有需要嘅人手上

唔係嘅,無國界醫生都唔錯,而且宜家世界咁亂,幫下人都好緊要,無點你。

因為想問埋感情

因為想問埋感情

咁下個post見
巴打 果時聽你講轉左銀包 不過我原來係 1997 05 30 6:05pm分到出世 係咪都係用水系顏色 同埋我想知財運幾時到 謝謝巴打

仲有其實我有無偏財運

水系顏色銀包ok,放心。

平日多用水系同木系顏色野,同時少用火系同土系顏色野。

今年你都仲有啲偏財運,如果你做偏門行業都會搵到。但淨係諗住靠賭/炒股搵快錢就唔好諗住喇。

唔該曬巴打 原本諗住今年炒股 依家可以儲下錢先

巴打你今年12月前都可以短炒下,輪/牛熊果啲就可免則免喇。

好既 感謝巴打 最後一問 我既偏財運係咪好弱正財好強 因為我想係偏財方面發展

爸打唔好miss左我
1996年4月30日 2:30pm 男
我都想知用咩銀包
唔該,大師

叫聲巴打得喇

巴打你要用金系顏色銀包,銀包外多用木系顏色野。

巴打,如果我想專注正財,應該用白色好,定係杏色好??
因為我覺得杏色比較靚,但係想增加正財運

杏色都得,最好儘量淺色啲。

之前追post都有提過銀色同灰色都係金系顏色。
我想知我適唔適合用灰色

灰色可以,不過要夠淺,深灰唔得。

巴打,可唔可以睇埋我來年財運??
我呢加返緊果份工月薪低到無人信
巴打 果時聽你講轉左銀包 不過我原來係 1997 05 30 6:05pm分到出世 係咪都係用水系顏色 同埋我想知財運幾時到 謝謝巴打

仲有其實我有無偏財運

今年你都仲有啲偏財運,如果你做偏門行業都會搵到。但淨係諗住靠賭/炒股搵快錢就唔好諗住喇。

好既 感謝巴打 最後一問 我既偏財運係咪好弱正財好強 因為我想係偏財方面發展

爸打唔好miss左我

Lunch果時答下人啫,今晚答返你。

唔該你巴打
1995年11月2日 2am左右出世
麻煩哂巴打你
1995年11月2日 2am左右出世
麻煩哂巴打你

唔記得左講,我係巴

仲有其實我有無偏財運

爸打唔好miss左我

巴打都唔會miss左我
巴打
自從換左長銀包後洗費多左
係咪我唔岩用
屋企有野壞又無幾千
第一次食沖燈罰款
好黑

巴打之前有無問過?有嘅話第幾個post?睇下係顏色問題定流年問題先。

你問我答2個post

幫你望過,水系顏色銀包無問題,好奇問問巴打你買咗咩色?

今年你除咗年頭同年尾果幾個月財運好啲之外,整體都麻麻。

後年開始有財運,差唔多連續幾年。

而且巴打你命中有貴人,應該間中有人扶持。

除非買錯唔係水系色,否則可以放心繼續用。

一時三刻黑仔啫,唔關新銀包事。換過新銀包咁快咁大影響力,我出去收錢比建議好過,好過賣水晶之類。

(只有一個真人識嘅,聽我講換咗銀包後閒時賭錢搵得多個正職 無偏財命唔好亂學。)

巴打記得做少少善事,幾十一百都好,捱埋下年,記得少用土系顏色野。

開咗新post記得支持下。

thanks 當然會支持巴打
已follow
用黑色銀包
係呢個月無啦啦跌錢先赤赤地姐

講唔講得貴人係點
長輩、平輩、老闆、男女?

要等到後年

提到水晶..呢排買左條 鈦晶定叫金髮晶
我睇就黃黃地金金地色
咁算屬金定土?

算有做開善事...個frd 做聯合國兒童基金d sales
係咁e 每月$100

仲有其實我有無偏財運

仲有其實我有無偏財運

爸打唔好miss左我

巴打都唔會miss左我

今個post第三頁就截咗止喇巴打

留意新post啦
巴打
係咪我唔岩用
屋企有野壞又無幾千
第一次食沖燈罰款
好黑

巴打之前有無問過?有嘅話第幾個post?睇下係顏色問題定流年問題先。

你問我答2個post

一時三刻黑仔啫,唔關新銀包事。換過新銀包咁快咁大影響力,我出去收錢比建議好過,好過賣水晶之類。

(只有一個真人識嘅,聽我講換咗銀包後閒時賭錢搵得多個正職 無偏財命唔好亂學。)

巴打記得做少少善事,幾十一百都好,捱埋下年,記得少用土系顏色野。

已follow
用黑色銀包

講唔講得貴人係點

要等到後年

我睇就黃黃地金金地色
咁算屬金定土?

係咁e 每月$100

唔講咁多超過晒呢個post嘅範圍,明明岩岩開post時我淨係答用咩色銀包就算,宜家好似對post 1嘅巴絲特別唔公平

另外好認真答你:水晶無研究,個人覺得水晶呢門學問無話分顏色咁簡單。照顏色分巴打你果條金髮晶係土系。(鈦晶同金髮晶好似,但入面成份有少少唔同,好似係)

水晶唔止五行咁簡單,本身已經兼存陰陽,無深入研究到一個地步唔敢講。

而且買水晶又要自己去感應磁場睇下夾唔夾,真係有少少複雜。

等到後年,可以話又要等,調轉諗係比你等到果日。老實講睇過咁多人,等得到好過望唔到,香港宜家咁嘅環境,無父幹好難發圍。

巴打
係咪我唔岩用
屋企有野壞又無幾千
第一次食沖燈罰款
好黑

你問我答2個post

已follow
用黑色銀包

講唔講得貴人係點

要等到後年

我睇就黃黃地金金地色
咁算屬金定土?

係咁e 每月$100

唔講咁多超過晒呢個post嘅範圍,明明岩岩開post時我淨係答用咩色銀包就算,宜家好似對post 1嘅巴絲特別唔公平

另外好認真答你:水晶無研究,個人覺得水晶呢門學問無話分顏色咁簡單。照顏色分巴打你果條金髮晶係土系。(鈦晶同金髮晶好似,但入面成份有少少唔同,好似係)

水晶唔止五行咁簡單,本身已經兼存陰陽,無深入研究到一個地步唔敢講。

而且買水晶又要自己去感應磁場睇下夾唔夾,真係有少少複雜。

等到後年,可以話又要等,調轉諗係比你等到果日。老實講睇過咁多人,等得到好過望唔到,香港宜家咁嘅環境,無父幹好難發圍。

好啦
想陰d陰d套路都唔得
的確無父幹...就係見你話有貴人先醒左下神

咁條水晶其實我未拎返黎
網上訂
如果較黃就當屬土唔帶
透明見金絲多先帶
都係當手飾姐
新post已開,請大家多多支持!

https://lihkg.com/thread/217196/page/1
咁第三頁嗰啲會唔會答呀
1998年2月4號 上就十點 女仔
用咩色銀包好?🙏🏻
宜家用緊有少少公仔圖案既泰國水松木銀包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞