銀包催財,你問我答最後找數post

189 回覆
13 Like 3 Dislike
1994年4月4日 11am?唔太記得巴 唔該師父

叫聲巴打得喇

巴打你要用水系顏色銀包,銀包外多用土系同金系顏色野。

唔該巴打,另外想問下呢幾年財運係咪麻麻

呢幾年努力下啦,28開始有回報,最少幾年,唔好等運到。
1996年4月30日 2:30pm 男
我都想知用咩銀包
唔該,大師

叫聲巴打得喇

巴打你要用金系顏色銀包,銀包外多用木系顏色野。

巴打,如果我想專注正財,應該用白色好,定係杏色好??
因為我覺得杏色比較靚,但係想增加正財運

杏色都得,最好儘量淺色啲。

之前追post都有提過銀色同灰色都係金系顏色。
我想知我適唔適合用灰色

灰色可以,不過要夠淺,深灰唔得。

我認得絲打你,見你之前問過,今晚答埋你啦。

上兩個post都有同巴絲講唔想自爆可以inbox我fb page嘛,你無留意定。

睇唔到
啊!!!!!
我睇下問唔問到男朋友出世時間
多謝巴打

無確實時間就問下凌晨/早/午/晚之類都得,見你新post都留意到就幫你儘睇,印象中望過你都要過幾年先行財運,但一行就幾年都有。

佢話夜晚10點幾11點
唔該巴打

木系顏色銀包岩絲打你,可以繼續用,平日多用水系顏色野,少用土系同金系顏色野。

巴打佢同你都一樣,跟你咁就得。

你兩位都屬於知慳識儉嘅人
但絲打你儲錢能力強好多

唔洗換銀包
我個銀包無穿無爛加上爸爸送真係唔捨得換

即係我男朋友都係「木系顏色銀包,平日多用水系顏色野,少用土系同金系顏色野。」?

我同男朋友平時真係無大洗費 兩個人食一餐飯要$100都少少肉赤
唔追名牌少買衫牌連化妝品乜乜物物個啲嘢都唔買
我儲錢能力強會唔會同工作有關係 因為我自己開鋪

anyway真係多謝巴打

係,佢跟你咁做就得。

同佢講聽老婆話會發達

儲錢能力強一來係性格關係,二來你命中註定儲到個錢,而且就算你同你男朋友都係慳家之人,你都儲得比佢多。

如果佢想儲得好啲可以同你開聯名戶口。

另外你性格岩做生意嘅,數口精。

明白哂 多謝巴打
但係佢銀包換咗幾個月 又費時買過/整過
我諗深藍色都算水系? 用住依加個個先會唔會好大分別

我認得絲打你,見你之前問過,今晚答埋你啦。

上兩個post都有同巴絲講唔想自爆可以inbox我fb page嘛,你無留意定。

睇唔到
啊!!!!!
我睇下問唔問到男朋友出世時間
多謝巴打

無確實時間就問下凌晨/早/午/晚之類都得,見你新post都留意到就幫你儘睇,印象中望過你都要過幾年先行財運,但一行就幾年都有。

佢話夜晚10點幾11點
唔該巴打

木系顏色銀包岩絲打你,可以繼續用,平日多用水系顏色野,少用土系同金系顏色野。

但絲打你儲錢能力強好多

唔洗換銀包

即係我男朋友都係「木系顏色銀包,平日多用水系顏色野,少用土系同金系顏色野。」?

我同男朋友平時真係無大洗費 兩個人食一餐飯要$100都少少肉赤

係,佢跟你咁做就得。

同佢講聽老婆話會發達

儲錢能力強一來係性格關係,二來你命中註定儲到個錢,而且就算你同你男朋友都係慳家之人,你都儲得比佢多。

明白哂 多謝巴打

深藍係水系色呀,可以用,都有幫助。下次換銀包先換木系色囉。

記得用長銀包。

嘩,見巴打你講到咁,留出生時間黎幫你望望。

28/09/94 確實時間真係唔知
應該係朝早10點-晏晝4-5點 唔該曬巴打

個範圍咁大

上午定下午問唔問到呀?

點睇都應該係下午出世

巴打你要用土系顏色銀包,想幫事業就要用水系顏色野。

唔知你做咩職業,文職嘅話見工著黑色/深灰色西裝啦。

平時用下木系顏色野可以改善下整體運程。

由於唔知確實時候,照範圍內推算26/7左右先有財運。巴打你唔好過份擔心,23/4/5呢個年紀好多人運程都有阻滯。

保持樂觀心態捱下就過,有空餘時間咪自我增值或做下義工打發下時間,希望幫到巴打你。

真係好多謝巴打
我呢排要搵工,應該都偏向文職方面 希望快啲搵到
祝巴打你好人有福報

多謝巴打

記住唔好意志消沉,行衰運有樣睇。個人越無鬥志越頹,人地見到你個樣都唔會有好印象啦。

學胡師父話齋:比啲掙扎

利申:無去力X健身健心

多謝巴打鼓勵
我想問埋我條命係咪無乜偏財運同桃花

嘩,見巴打你講到咁,留出生時間黎幫你望望。

28/09/94 確實時間真係唔知
應該係朝早10點-晏晝4-5點 唔該曬巴打

個範圍咁大

上午定下午問唔問到呀?

點睇都應該係下午出世

由於唔知確實時候,照範圍內推算26/7左右先有財運。巴打你唔好過份擔心,23/4/5呢個年紀好多人運程都有阻滯。

保持樂觀心態捱下就過,有空餘時間咪自我增值或做下義工打發下時間,希望幫到巴打你。

真係好多謝巴打
祝巴打你好人有福報

多謝巴打

記住唔好意志消沉,行衰運有樣睇。個人越無鬥志越頹,人地見到你個樣都唔會有好印象啦。

多謝巴打鼓勵

你早幾年都仲有偏財運,但宜家到30都主要行正財運。

呢幾年應該有正桃花,未詳細同你慢慢睇,留返新post再解答。

個範圍咁大

上午定下午問唔問到呀?

點睇都應該係下午出世

真係好多謝巴打
祝巴打你好人有福報

多謝巴打

多謝巴打鼓勵

你早幾年都仲有偏財運,但宜家到30都主要行正財運。

呢幾年應該有正桃花,未詳細同你慢慢睇,留返新post再解答。

好 衷心感謝巴打
巴打 果時聽你講轉左銀包 不過我原來係 1997 05 30 6:05pm分到出世 係咪都係用水系顏色 同埋我想知財運幾時到 謝謝巴打
巴打 果時聽你講轉左銀包 不過我原來係 1997 05 30 6:05pm分到出世 係咪都係用水系顏色 同埋我想知財運幾時到 謝謝巴打

仲有其實我有無偏財運

仲有其實我有無偏財運

水系顏色銀包ok,放心。

平日多用水系同木系顏色野,同時少用火系同土系顏色野。

今年你都仲有啲偏財運,如果你做偏門行業都會搵到。但淨係諗住靠賭/炒股搵快錢就唔好諗住喇。

巴打
自從換左長銀包後洗費多左
係咪我唔岩用
屋企有野壞又無幾千
第一次食沖燈罰款
好黑
太攰,聽日先再開新post。

仲有其實我有無偏財運

今年你都仲有啲偏財運,如果你做偏門行業都會搵到。但淨係諗住靠賭/炒股搵快錢就唔好諗住喇。

唔該曬巴打 原本諗住今年炒股 依家可以儲下錢先
巴打
係咪我唔岩用
屋企有野壞又無幾千
第一次食沖燈罰款
好黑

巴打之前有無問過?有嘅話第幾個post?睇下係顏色問題定流年問題先。
1988 8 10 早上出世,用咩類型?
巴打, 想問14/6/91 3am出世, 應該用咩色銀包好

仲有其實我有無偏財運

巴打你今年12月前都可以短炒下,輪/牛熊果啲就可免則免喇。
99.9.27 凌晨3點左右 唔太記得

是咪漏左

佢話夜晚10點幾11點
唔該巴打

但絲打你儲錢能力強好多

唔洗換銀包

係,佢跟你咁做就得。

同佢講聽老婆話會發達

明白哂 多謝巴打

深藍係水系色呀,可以用,都有幫助。下次換銀包先換木系色囉。

記得用長銀包。

多謝巴打
忍完你講我開心返好多
我以為呢一世就係咁樣平淡過
之後個幾年真係有財運 到時一定會儲起啲錢佢
最希望同男朋友結婚 有自己嘅屋企
1992/4/25 夜晚12點左右

做地產代理

絲打你指4月25日當晚12點左右?咁當4月6日 00:00架喇。

我係1992年4月25日 00:30左右出世 我係巴

咁巴打你要用木系顏色銀包,銀包外用下火系顏色野,少用土系顏色野。

銀包以外用多d紅色野? 木系色姐係要用咩色 泥黃色得唔得😂 thank you
1988 8 10 早上出世,用咩類型?

男巴,唔該巴打
巴打
係咪我唔岩用
屋企有野壞又無幾千
第一次食沖燈罰款
好黑

巴打之前有無問過?有嘅話第幾個post?睇下係顏色問題定流年問題先。

你問我答2個post

仲有其實我有無偏財運

巴打你今年12月前都可以短炒下,輪/牛熊果啲就可免則免喇。

好既 感謝巴打 最後一問 我既偏財運係咪好弱正財好強 因為我想係偏財方面發展
巴打
係咪我唔岩用
屋企有野壞又無幾千
第一次食沖燈罰款
好黑

你問我答2個post

幫你望過,水系顏色銀包無問題,好奇問問巴打你買咗咩色?

今年你除咗年頭同年尾果幾個月財運好啲之外,整體都麻麻。

後年開始有財運,差唔多連續幾年。

而且巴打你命中有貴人,應該間中有人扶持。

除非買錯唔係水系色,否則可以放心繼續用。

一時三刻黑仔啫,唔關新銀包事。換過新銀包咁快咁大影響力,我出去收錢比建議好過,好過賣水晶之類。

(只有一個真人識嘅,聽我講換咗銀包後閒時賭錢搵得多個正職 無偏財命唔好亂學。)

巴打記得做少少善事,幾十一百都好,捱埋下年,記得少用土系顏色野。

開咗新post記得支持下。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞