銀包催財,你問我答最後找數post

189 回覆
13 Like 3 Dislike
96年6月12 夜晚11點
thanks

絲打你要用木系顏色銀包,銀包外多用金系顏色野,佩戴下金屬飾物。
1996/10/09 9:41 pm 巴打
唔該大師幫幫手

叫聲巴打得喇

巴打你可以用水系顏色銀包,少用土系顏色野。

唔該巴打!
我本身穿開衫都已經黑色 勁鍾意統黑style
聽到你咁講可以用水系色勁開心
我本身用緊方形黑色銀包加一個深藍色有少少pattern嘅散紙包 但近排都唔係幾儲到錢 係咪出咗咩問題

用長銀包嘛

巴打你預咗呢兩年財運麻麻,但之後會有連續兩年財運,唔使咁擔心。

衣著可以加入金系顏色幫助,黑灰白咁配搭或黑白咁配搭都好型啦。
1996/10/09 9:41 pm 巴打
唔該大師幫幫手

叫聲巴打得喇

巴打你可以用水系顏色銀包,少用土系顏色野。

唔該巴打!
我本身穿開衫都已經黑色 勁鍾意統黑style
聽到你咁講可以用水系色勁開心
我本身用緊方形黑色銀包加一個深藍色有少少pattern嘅散紙包 但近排都唔係幾儲到錢 係咪出咗咩問題

用長銀包嘛

巴打你預咗呢兩年財運麻麻,但之後會有連續兩年財運,唔使咁擔心。

衣著可以加入金系顏色幫助,黑灰白咁配搭或黑白咁配搭都好型啦。

知道 唔該巴打!
樓主 之前有問過可唔可以用tg講資料
因為驚自爆 但係唔見回覆
最近真係好手緊 就快見底
求求你可唔可以幫我睇埋

我:1994年11月1號17:30 左右...
依加用緊綠色polo格仔短銀包
爸爸送 已經用咗6-7年

我男朋友1990年9月13 但時間真係唔知道
佢用緊深藍色短款銀包 係我自己handmade

1996年4月30日 2:30pm 男
我都想知用咩銀包
唔該,大師

叫聲巴打得喇

巴打你要用金系顏色銀包,銀包外多用木系顏色野。

巴打,如果我想專注正財,應該用白色好,定係杏色好??
因為我覺得杏色比較靚,但係想增加正財運
thanks

絲打你要用木系顏色銀包,銀包外多用金系顏色野,佩戴下金屬飾物。

Thx巴打
咁有無話幾多摺會比較好
。長定短既銀包
同埋 呢幾年行正財定係偏財運多?
求求你可唔可以幫我睇埋

我認得絲打你,見你之前問過,今晚答埋你啦。

上兩個post都有同巴絲講唔想自爆可以inbox我fb page嘛,你無留意定。
求求你可唔可以幫我睇埋

上兩個post都有同巴絲講唔想自爆可以inbox我fb page嘛,你無留意定。

睇唔到
啊!!!!!
我睇下問唔問到男朋友出世時間
多謝巴打
求求你可唔可以幫我睇埋

睇唔到
啊!!!!!
多謝巴打

無確實時間就問下凌晨/早/午/晚之類都得,見你新post都留意到就幫你儘睇,印象中望過你都要過幾年先行財運,但一行就幾年都有。
1996.5.13 巴
7~9am 淨係知係朝早
我係偏向正定偏財
以家用緊黑色皮銀包 size偏細既 啲銀紙要摺三摺先放到 咁樣有無問題?

巴打你要用木系顏色銀包,水系顏色銀包幫唔到你咁滯,銀包外平日多用土系顏色野。

偏財唔使諗,正財啦。

摺三摺,財氣都唔順啦。

多謝巴打
我問清楚 應該係朝早9點10點
有無分別?
偏財唔使諗 因為我有賭下咁 係咪放棄唔好諗依啲?
個銀包係最近gf 送嫁 sosad
多謝先
91.11.21 4:47am 感謝大師

叫聲巴打得喇

巴打要用土系顏色銀包,銀包外多用火系同金系顏色野,少用木系顏色野。

呀唔記得利申藍絲 會唔會有分別定都係一樣?
巴打仲會唔會答 最近幾黑
求求你可唔可以幫我睇埋

睇唔到
啊!!!!!
多謝巴打

無確實時間就問下凌晨/早/午/晚之類都得,見你新post都留意到就幫你儘睇,印象中望過你都要過幾年先行財運,但一行就幾年都有。

佢話夜晚10點幾11點
唔該巴打
94年7月26 10:xx am

唔該曬巴打解答

巴打你可以用木系顏色銀包,銀包外多用水系顏色野。

唔該曬巴打解答!!
我係絲打,依家用緊呢個水松木散紙包當銀包,我諗應該都算木系掛
但我就貪方便錢同卡都就咁塞曬入銀包
都幾混亂下,咁樣係咪唔係咁好?
95年0919 11pm

絲打你要用火系顏色銀包,多用下火系顏色野,少用水系顏色野。
23/1/92 0300am 絲
感謝

絲打你要用水系顏色銀包,少用土系顏色野。

叫聲巴打得喇

絲打你想進取啲(不過可能辛苦啲)就用金系顏色銀包,否則就用土系顏色銀包。

多用下火系顏色野,少用水系顏色野。
1996年4月30日 2:30pm 男
我都想知用咩銀包
唔該,大師

叫聲巴打得喇

巴打你要用金系顏色銀包,銀包外多用木系顏色野。

巴打,如果我想專注正財,應該用白色好,定係杏色好??
因為我覺得杏色比較靚,但係想增加正財運

杏色都得,最好儘量淺色啲。
thanks

Thx巴打
咁有無話幾多摺會比較好
。長定短既銀包

絲打呢幾年都財運平平,但下個大運財運ok。想運程好你要戒食牛肉。

呢幾年專心正財啦。
thanks

Thx巴打
咁有無話幾多摺會比較好
。長定短既銀包

絲打呢幾年都財運平平,但下個大運財運ok。想運程好你要戒食牛肉。

呢幾年專心正財啦。

講漏咗:有睇第一/二個post就知梗係長銀包好,摺都唔使摺。
1996.5.13 巴
7~9am 淨係知係朝早
我係偏向正定偏財
以家用緊黑色皮銀包 size偏細既 啲銀紙要摺三摺先放到 咁樣有無問題?

巴打你要用木系顏色銀包,水系顏色銀包幫唔到你咁滯,銀包外平日多用土系顏色野。

偏財唔使諗,正財啦。

摺三摺,財氣都唔順啦。

多謝巴打
我問清楚 應該係朝早9點10點
有無分別?
偏財唔使諗 因為我有賭下咁 係咪放棄唔好諗依啲?
個銀包係最近gf 送嫁 sosad
多謝先

無咩分別。

有無偏財天生嘅 無果條命贏到嘅,多數最後都係輸返突。

咁個銀包都可以繼續用,咁巴打你多用下木系顏色野,綠色背囊、軍褲之類咁幫住先,同女友講下次送個綠色銀包比你囉。
91.11.21 4:47am 感謝大師

叫聲巴打得喇

巴打要用土系顏色銀包,銀包外多用火系同金系顏色野,少用木系顏色野。

呀唔記得利申藍絲 會唔會有分別定都係一樣?

睇完,無分別。
巴打係咪唔可以答多我一個
巴打仲會唔會答 最近幾黑

巴打,需知財不入急門,換咗銀包都唔係一時三刻可以解決到喎。

當傾下計先,點黑法?
1992/4/25 夜晚12點左右

做地產代理

絲打你指4月25日當晚12點左右?咁當4月6日 00:00架喇。

我係1992年4月25日 00:30左右出世 我係巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞