銀包催財,你問我答最後找數post

189 回覆
13 Like 3 Dislike
1996.5.13 巴
7~9am 淨係知係朝早
我係偏向正定偏財
以家用緊黑色皮銀包 size偏細既 啲銀紙要摺三摺先放到 咁樣有無問題?
1996/10/09 9:41 pm 巴打
唔該大師幫幫手
94年10月2 夜晚十二點 thanks bro
98年11月27 朝早8點到9點左右 男
21:00左右開始解答,頭三頁名額有限,想問就好留底資料喇。

另外再提提大家,如果聽取建議後真係有改善嘅,請多多少少都做下善事,祈求自己家人平安又好,世界和平都好,行善積福啊。
91.11.21 4:47am 感謝大師
8:50am 男
thx bro
1988年8月12日 應該用咩色銀包。感謝 !幫忙解答一下

本來呢個post唔打算再答新問題,見巴打你咁有禮貌,就答最多頭三頁嘅問題啦。

但巴打要提供埋出生時間呢。

非常感謝巴打 1988年8月12日凌晨1點05分。

巴打你要用水系顏色銀包,銀包之外可以用多少少火系顏色野。
1992 01 01 00:xx
想問用水系顔色既銀包有無問題
麻煩哂巴打

巴打唔好再用水系顏色銀包,仲要避免用水系顏色野。

巴打要用金系顏色銀包,接受唔到就用土系,不過無咁好效用。

除銀包外多用火系同木系顏色野。
1990 1月4日 2:30pm 謝大師

叫巴打得喇

絲打你要用水系顏色銀包,金系都可以。

銀包外多用木系顏色野,少用土系顏色野。
1998年4月3日 4:54am 絲 謝謝大師幫忙

絲打你要用金系顏色銀包,銀包外多用金系同土系顏色野,少用木系顏色野。

間中做下善事啊。
1988年8月12日 應該用咩色銀包。感謝 !幫忙解答一下

本來呢個post唔打算再答新問題,見巴打你咁有禮貌,就答最多頭三頁嘅問題啦。

但巴打要提供埋出生時間呢。

非常感謝巴打 1988年8月12日凌晨1點05分。

巴打你要用水系顏色銀包,銀包之外可以用多少少火系顏色野。

非常感謝指點 好人有好報 。巴打你都會有好報
麻煩哂巴打

金系銀包真係揀唔落手
除左土系 想問銀包可唔可以用木系色
謝巴打
麻煩哂巴打

金系銀包真係揀唔落手
謝巴打

得,用咗無咩壞影響,亦無幫助咁解。
麻煩哂巴打

金系銀包真係揀唔落手
謝巴打

得,用咗無咩壞影響,亦無幫助咁解。

盡量揀返杏色
謝巴打解答
1998年4月3日 4:54am 絲 謝謝大師幫忙

絲打你要用金系顏色銀包,銀包外多用金系同土系顏色野,少用木系顏色野。

間中做下善事啊。

多謝巴打指點 依家用緊銀色銀包 會做多啲善事
1987~3月31。夜晚7點出世。
謝大師

叫聲巴打等喇

巴打你要用水系顏色銀包,可以佩戴下金屬飾物,銀包外用下火系顏色野,少用木系顏色野。
1994年4月4日 11am?唔太記得巴 唔該師父
1994 618 男性 想問下大師意見

要埋出生時間啊巴打

巴打想進取啲就用火系顏色銀包,如果唔係就用木系顏色銀包。

銀包外可多用木系同水系顏色野。
99.9.27 凌晨3點左右 唔太記得
99.9.27 凌晨3點左右 唔太記得

1992-5-24 男 1600
想請下大師指點迷津

叫聲巴打得喇

巴打你可以用木系顏色銀包,用下土系顏色野,少用水系顏色野。
1992 5月4 晚上8點
求指教

想問埋大師有冇研究水晶? 我帶咩水晶會比較好?
想旺事業

叫聲巴打得喇

巴打你要用木系顏色銀包,用下水系同火系顏色野,少用土系同金系顏色野。

巴打你要用
1992 5月4 晚上8點
求指教

想問埋大師有冇研究水晶? 我帶咩水晶會比較好?
想旺事業

叫聲巴打得喇

巴打你要用木系顏色銀包,用下水系同火系顏色野,少用土系同金系顏色野。

巴打你要用

打多咗句 但又未答晒你

水晶我無研究,因為用其它野,將來有機會先再講。
覆晒頭一頁,聽晚先開始再覆,留位比有緣嘅巴絲繼續提問。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞