[ONCE] TWICE討論區 (184) MORE&MORE成功解鎖100次一位成就 世一美人子瑜0614生日粗卡

1001 回覆
27 Like 23 Dislike
係佢個人太出色
一心為贏答得好快
4秒一條真係好痴線 睇完問題再諗都用左起碼兩秒 得番兩秒答
Btw第三個話冇part喺M&M係鐘意
今次係feel到佢地都唔太鍾意,希望下次CB會有返首岩佢地既歌, 可能用firework 或者 sweet summer day做主打仲好
SSD唔係佢地會再走既風格架喇
Shadow最正
想有機會睇到哂sidetrack既live
如果好似上面有人提過佢地開online concert 先有機會
但我覺得如果開con
都係唱sweet summer day或者oxygen嘅機會大啲
今個星期六acuvue有live 佢係限時有問想twice唱咩歌 可能有機會唱多首sidetrack
fanfare隻舞chorus個part有得睇啦 係久違亦都係韓國一去不返嘅元氣風
可能有機會既 我都想佢地試多次dance the night away個種style 我覺得最岩佢地
好想知twice 唱nonstop 會點
雖然都唔會再唱呢type ge 歌
本身覺得佢地會prefer 少表演過嘅concept/一d聽落去好明顯之前冇嘅歌 好似get loud, love foolish呢d 但俾武肺搞到冇左個twicelights finale 隔多左年就真係難估左好多 太多新野了
Oxygen應該必唱我諗 已經有三個話係今次隻專最愛
想像唔到 幾時年末會再有互相cover嘅stage
但我最麻麻oxygen 完全唔明點解係後備主打 好彩feel special 係主打
Feel Special>Oxygen>More&More
都係既 同埋覺得twice會唱得舒服d 感覺twice應該想oxygen做主打 但最後公司揀左jyp既more & more 佢地應該都唔太鐘意
最鍾意heartshaker 係呢首帶我入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞