請問丹麥居留證既Biometric點搞?

61 回覆
10 Like 0 Dislike
咁搞笑
有學校封信應該就可以 睇police website
siri都係岩岩開番咋

https://politi.dk/en/coronavirus-in-denmark/travelling-in-or-out-of-denmark/persons-resident-in-banned-countries
係喎 咁唔洗咁煩 呢個月打email打到痴撚左線
佢地覆email超慢,好似係習慣打電話
真 等佢成個禮拜先覆我 仲要啲內容9唔搭8
DK入藉要考語言試, 堅WOR
email係唗氣的以後有問題直接打電話
印象中入境嘅時候會問你入丹麥做咩,嗰陣你俾student visa份文件佢睇就會放你入去。

Resident permit應該要land咗時候一個星期帶文件去你local commune度整,到時就會寄去你地址。

利申:去過excuange,唔知而家情況點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞