乃木坂46討論區#023:黑堀嘅早日仆街冚家剷

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
情愛妄想症(Erotomania)是一種少見的心理疾病,患者會陷入另一個人(通常有較高的社會地位)和他談戀愛的妄想之中。

此一症候群的主要症狀在於,患者會有和另一個人(通常有較高社會地位)秘密地談著戀愛的錯覺。患者也可能會相信他們錯覺的對象以像是身體姿態、家具擺設和其他宛如無自覺的動作(或若對象是個大眾人物,則通過媒體上)秘止地傳達著他們的愛意。患者錯覺的對象一般極少或根本沒有和患者有所接觸,也是患者自己相信其對象和他有著虛構的開展和關係。被愛妄想症主要是在妄想症的主要症狀,或精神分裂症的部份症狀中被發現。

JJ頂頭算邊種?

心理變態
me=大雄
我七=靜香
与田豬=多啦A夢
情愛妄想症(Erotomania)是一種少見的心理疾病,患者會陷入另一個人(通常有較高的社會地位)和他談戀愛的妄想之中。

此一症候群的主要症狀在於,患者會有和另一個人(通常有較高社會地位)秘密地談著戀愛的錯覺。患者也可能會相信他們錯覺的對象以像是身體姿態、家具擺設和其他宛如無自覺的動作(或若對象是個大眾人物,則通過媒體上)秘止地傳達著他們的愛意。患者錯覺的對象一般極少或根本沒有和患者有所接觸,也是患者自己相信其對象和他有著虛構的開展和關係。被愛妄想症主要是在妄想症的主要症狀,或精神分裂症的部份症狀中被發現。

JJ頂頭算邊種?

心理變態

咪搞禾田plz
若月佑美mail
今日からは
今日開始

ちょっとある意味修行!!やるぞぉー!
○○○も無理なく楽しんでっ!
要開始某d意義上既修行!!!
你都唔好勉強自己 要好好享受生活呀! ​​​​

禾七完爆

禾七完爆

七仔帶眼鏡張相好似個舊同事

禾七完爆

禾鳥完爆

鳥鳥鳥鳥
恭喜大愛巴棄暗投明
一向推鳥多過七
所以唔算棄暗投明
話說有個同班既仔講係ptgf post度揾到個八成似既同班女仔
但我明明食花生睇曬4個file 都冇發現一個似我地班

腳趾

又推肥腩上位?
BOMB 又有鳥
仲等緊 BUBKA 執面
BOMB 又有鳥
仲等緊 BUBKA 封面
衛藤美彩手機mail

聽晚11點開始係showroom... !! 都會飲下酒〜。 好耐冇一人飲酒啦!! 希望聽日大家可以買好寫真集,然後用酒或者果汁一齊睇我直播啊ーー 聽日都會同大家講下寫真集入面我鐘意既部分(о´∀`о) ​​​​
衛藤美彩手機mail

聽晚11點開始係showroom... !! 都會飲下酒〜。 好耐冇一人飲酒啦!! 希望聽日大家可以買好寫真集,然後用酒或者果汁一齊睇我直播啊ーー 聽日都會同大家講下寫真集入面我鐘意既部分(о´∀`о) ​​​​

睇!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞