拆磚拆地板 到底有無需要水電全鋪

259 回覆
45 Like 4 Dislike
裝修佬真係好撚鬼
係。地板換地磚
同埋廁所換磚
如果你d喉全部係行地下走。而你又要鋪過晒d地下。清拆佬同你打地台係唔會慢慢咁同你打。佢地一路去。除非你揾水電師父慢慢打起佢。但係無人會咁做。就算肯做都會好麻煩。成本亦好高。打穿喉既機會好大。所以d判頭一定建議你换埋d喉。但無話必要。因為佢打穿左幫你駁番佢又要晒人工時間。
利申:裝修水電佬
所以話相熟好緊要
黑唔黑心真係睇唔出ga
你打小心啲唔得?

利申:泥頭佬
用咩撚野炮可以打穿樓板

明白。你ge意思係

拆野而唔換水電,係裝修佬眼中,好唔like.
但一般裝修佬如果真係唔小心拆爛左,都會幫我整番。

黑心裝修佬先會水9我,話唔負責任

而怕麻煩又唔黑心ge師父,就會一開波拒絕我
俾兩工你執 你打唔打
https://www.facebook.com/groups/227903068500017/
有黃裝修師傅gp😳👍🏻
價錢同時間問題姐

實有人做 之前有裝修巴打開過post 你去搵下
上面d人講就輕鬆
唔洗直接打中 震都有機會震傷
佢收正常價話唔負責好正常 鬼知你d舊喉點行
普通紅m應該都做唔到呢個效果

最多試過用hilti打撚爆工廠大廈樓板
市道唔好啊師兄

可能你好多野做
會打穿 除非你可以清楚標示喉路
你覺得打穿先換抵啲都無話唔得
打完請自行非常小心咁檢查
會打穿 除非你可以清楚標示喉路
你覺得打穿先換抵啲都無話唔得
打完請自行非常小心咁檢查
其實拒絕都好正常。除非價靚。不過你木地板既會好d. 可以成塊起。佢講到必要都係怕麻煩。正常打穿左咪駁番。時間成本會去番你到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞