FIFA20 Ultimate Team 討厭區 (280) 紅包屁賓?

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
華拉堤得個Stat
太細粒 太慢 射波屎 用佢不如奴Gueye golovin
靈活 模組唔錯 射波勁
真呀 揸住呢個陣打到幾個星期14w已經好滿足 下年先認真打
勤力d奴隻Gueye啦
呢隻勁過好多人 絕防中計
無射波版 簡迪
會奴呀 但暫時要用住佢先
你之前係咪話打開season 14w幾好 有紅卡抽下
話時話呢隻Gueye又勁又易奴
意甲嗰隻垃圾Joao Pedro難奴到呢
我睇中文有冇睇錯
冇一格需要贏波
我堆法甲冇包冇屁好難打
靠隻賓爺同gelson martins
要贏6場
中文翻譯永遠唔好信
咁我唔奴了,棄到星期四先開返驚
謝巴打提醒
其實nick rtfm都話佢自己應付press唔係好好 但係佢成日都打到elite3以上 姐係佢啲對手都唔係成日press 只係drop back多 相反我打wl 起碼7成以上都係不斷press 姐係香港玩家嘅實力普遍好過鬼佬? 但係又好少見啲公開比賽有香港人 咁其實香港wl係咪難過鬼佬嘅wl
我用rg gelson同rg牛蛙咋 夠啦淨係6w唔使太耐 其他細任又勁易刷
聽日買張中場位尼馬/包皮
星期五晚放返
應該唔洗蝕好多
算啦我慢慢打
隻golovin幫唔到手好難用
屌你老母ea
係咪比人燒server
又食場
我自己唔落後或者未到最後30分鐘唔會用press喎 除非你後防top tier或者右茹轉人練到好熟 如果唔係好危險 對press都冇真係咁難打 差定啲護好波搵機會轉邊就破到
段 野 難 睇 到
我辛
反而我對過嗰啲我一開波就會衝埋黎再加standing tackle 就算我交到波 本身傳波嗰個都會俾佢tackle中 就算球證俾advantage我都已經少咗個回傳option 好易就俾佢搶番個波 同埋係後場嗰陣啲後衛都會好乖企定定咁俾人man mark 唔識現位
香港wl 係咪難d唔肯定
但重課一定多好多
“但係佢成日都打到elite3以上 姐係佢啲對手都唔係成日press 只係drop back多”

兩樣嘢有咩因果關係 可以係nick自己勁嘅

BTW香港ser啲人勁唔勁就唔知 不過啲人普遍啲卡勁好多
未出TOTS前睇啲人打到20 win後仲有好多普金隊 tekkz嗰啲打到top 100個陣都係唔貴

外國勁嗰班真係pro player有哂系統咁訓練打FIFA賺錢
香港應該冇人靠FIFA維生 本身都有正職 一係就學生
正解 外國嗰pool咁大一定仲大把casual player用普金隊 同埋而家仲未棄game嘅都唔會廢得去邊啦
Sorry我講得唔清楚 我話鬼佬大多數都drop back係因為佢之前有條片話啲人泊大巴搞到隻game唔好玩 再加上我睇佢啲片都好少人會press 係最近有條佢對pro player先至見到我平時成日遇到嗰隻press
呢個patch應該多咗人會手動press即使喺外國
或者CT轉做pressure when heavy touch
全場開press正路唔會因為AI太易失位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞