Dark Souls 黑暗靈魂系列[4] The Ringed City 環印城 DLC

57 回覆
2 Like 0 Dislike
有無巴打知道雀巢有咩換

交換前的物品 交換後的物品 備註
不死人遺骨 隷獸之盾 不死遺骨1周目最大入手10個有獎杯(成就)(對於有在收藏獎盃或成就的人不能錯過)
女神的祝福 人面「很好!」 使用會用英文語音Good
秘藏的祝福 人面「謝謝」 使用會有英文語音Thank you
傑克的酒 太陽騎士之鎧甲 1周目最多可入手3個
在第一次遇到洋蔥騎士後,幫忙打死火焰惡魔,並且洋蔥騎士還活者,與他交談會獲得
黒火炎壺 楔形石塊 附繩的也可以
火炎壺 楔形石大碎片 附繩的也可以
雷壺 鐵頭盔  
誘惑頭蓋骨 人面「你好」 使用會有英文語音Hello
七色石 光輝楔形石
返回骨片 鐵手環
巨人樹的種子 鐵腿甲 個人測試,可重複拿
枷鎖脊椎骨 盧卡提耶的面具 打倒發狂的闇靈會掉(如有誤請指證)
羅蕾塔之骨 犠牲戒指
螺旋剣的破片 楔形石原盤
喪失石 人面「抱歉」 使用會有英文語音Sorry
艾蓮諾菈 亡者之貴石 在罪業之都,手長在臉上那胖子掉得斧子
○○聖鈴 人面「救我!」 只要是聖鈴都可以
托鉢之杖 太陽之盾
雅帆琳 龍鱗楔形石×3 在大書庫,書架上的三連弩
呻吟之盾 祝福之貴石
黄衣頭冠 雷之貴石
鐵匠鐵鎚 龍鱗楔形石
大皮盾 光輝楔形石

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=16775&snA=20718
有無巴打知道雀巢有咩換

http://darksouls3.vgbaike.com/物品交换
而家先買2黎玩會唔會好難連到其他人合作/pvp
The Fire Fades Edition 已出
中文叫薪火漸逝
$3xx
封面比日版7好多
The Fire Fades Edition 已出
中文叫薪火漸逝
$3xx
封面比日版7好多

又無特典
(唔計為左加場boss戰)其實傳火係世界既意志,而因為無人傳火,所以果5個薪王先局住復活。

咁佢地5個都唔想傳火先要同佢地打起黎可以明白,但點解最後初火度都會出現薪王既化身出黎阻止你,無理由葛溫都有反抗傳火既意
(唔計為左加場boss戰)其實傳火係世界既意志,而因為無人傳火,所以果5個薪王先局住復活。

咁佢地5個都唔想傳火先要同佢地打起黎可以明白,但點解最後初火度都會出現薪王既化身出黎阻止你,無理由葛溫都有反抗傳火既意

我理解係傳火的人本身都需要有足夠強大的靈魂
主角本身只係成不了柴的灰燼
需要超越過去的薪王們才有足夠能力傳火
所以先要在初始火爐打化身
而非fromsoft為左令隻game冇咁差而故意翻炒葛溫加分
ps4 合輯實體版出咗未?
ps4 合輯實體版出咗未?

尋日出咗

業界良心涼粉賣緊349,今日買嗰陣睇到應該有唔少貨

不過日版封面靚好多
依家有冇人解釋到到底其實係幾時開始已經穿越左去過去
之後同英雄古達一戰
係真係打完妖王之後定其實一早已經穿越左
之後同英雄古達一戰

應該其實由一開始傳到去既洛斯里克城牆已經係唔同時間.....
至少DLC2 confirm左打獵龍甲係過去既時間打.....
不過穿去無主墓地果陣可能又唔同左時間
之後同英雄古達一戰

某程度上唔算穿越時間
而係穿越左平行世界
個位置應該係你入到妖王後面打開隱藏牆連接到無主墓地
刷暗月之劍誓約最快可以點刷
之後同英雄古達一戰

應該其實由一開始傳到去既洛斯里克城牆已經係唔同時間.....
至少DLC2 confirm左打獵龍甲係過去既時間打.....
不過穿去無主墓地果陣可能又唔同左時間

我都諗過係由用縲旋劍傳去城牆係已經穿越左
姐係打薪王係番左去過去既時空拎番去現在?
但係喺無主墓地既祭祀場拎到既縲旋劍碎片同我地一開頭喺古達身上抆出黎個把係咪同一把?
之後同英雄古達一戰

某程度上唔算穿越時間
而係穿越左平行世界
個位置應該係你入到妖王後面打開隱藏牆連接到無主墓地

咁到底係咩事去觸發跳躍去第2個世界?

開胸衫仲正過push up bra

死圖

死圖

識貨
btw好多人用
有無人可以幫手打dlc龍?

Ps4?pc?

Ps4?pc?

Ps4

Ps4?pc?

Ps4

如果未過今晚可以試下幫手
不過我完全唔熟
希望可以打多d熟習下
巴打可以多練習下避開龍的攻擊
我試過好幾次host開打冇耐已經死左
想打都打唔到
Sosad有無巴打知舊版同新版係咪唔同服,我有個朋友買左新版想同佢玩結果搞左半粒鐘都無標誌出現
利申同舊版既朋友玩秒連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞