今晚又出現左一通受害者 大家入黎恥笑佢

45 回覆
10 Like 9 Dislike
受害者就係樓豬

頭先平倉之後就變成咁

原本好地地 trade左咁多張都冇問題

————————————————————————————
之後就變成咁了

落盤會話我唔夠錢 reject (我戶口有夠做2張MHI嘅錢

無論係Futures/ Long權/ Short權都唔得
係咪佢個薯仔server當 mhi / mhi夜 係兩樣野
所以當左我有1張好倉 + 1張淡倉?
有機會
CS又收曬皮 即係今晚唔撚洗玩?
用左咁耐一通,應該係唔可以同時+1-1,佢會自動平左前面果張,佢server 有問題應該,你睇下有冇緊急電話打過去

利申:未試過
不嬲都係咁
任何broker都唔可以同時 +1 -1 啦
我平曬倉之後先咁
用家問題

利: 我初初都試過日期夜期咬住兩張按金, 唯有再入錢入去玩
果張係即晚,同隔日分開計架
平左張即晚,再用隔日平返張隔日
未試過巴打你唔好彩,睇下佢點賠
其實又冇損失嘅 不過今晚咁精彩 但冇得再玩落去姐
即日要用返即日平
呢位應該先係正解
利申:N年前奶過類似既野,原因主要係自己手殘㩒錯。佢買/賣每邊都有超過一粒制,要平倉要對返啱既㩒,否則當開兩張
我都柒過,買個陣睇清楚禁邊個制啦

有無做止蝕?有既話會卡住一個order, 關左個止蝕再逐個倉平啦
冇set過任何止蝕
http://www.i-access.com.hk/faq_c.html
睇「 一通的「時段買賣」、「即日買賣」、「即晚買賣」、「凌晨買賣」及「隔日買賣」有何分別?」果條。
佢任得你開唔同類型既倉,正常情況下唔會識幫你跨倉。正到你畀人自動平倉先識。
actual我依家手頭上係冇任何持倉嘅期/權

但係個server就當左我有
MHI -1 @22741
MHI 1 @22746

戶口就話我帳面輸緊$50

但係今晚一張都冇輸過wor

————
實際上就應該冇損失嘅 不過今晚冇得再玩落去咁解
但係我依家手頭上其實係冇任何持倉wor

同埋都落唔到盤
個 server 而家當你 +1 -1 各一。
你當時按下 "買" 或 "沽" 之後,應該彈出一個 menu 叫你揀 type (咩時段呀、隔日呀、即晚呀等等)
你應該其中一次衰左㩒錯左,所以個倉顯示出黎冇左 "(晚)" 呢個字。一通呢間野咁既情況當你分開造 +1 -1
windows 95咁款都有人用
MHI -1 @22741
MHI 1 @22746

咁咪即係有LOR
佢分 即市 同 隔晚 類別
你落盤個陣用左唔同Window開倉
有個windown落盤分左幾個類別開倉平倉
你而家對應返個類別平倉, 咪有錢玩

下次開倉用返同一個Window/ 或者跟返類別
得閒睇下持倉, 確保無落錯

你唔平倉, 咁樣會一直帶落去
成10分鐘, 上面都答晒你
想問下如果short put咗一張期權,點樣可以放咗佢?
long番張lor 即係買入
我記番起 有張係新window平倉嘅 所以搞成咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞