[Mac撚] 用家/買機集中討論(5) 4月出新機?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
部macbook 訂左hold 左2日 幾時先到

巴打我同你一樣 22 hold到宜家仲未有update
有冇人係MAC用ACESTREAM 睇波??wine bottle not working

放棄啦
用sopcast 吧啦

上次係fd部macbook開window睇到acestream
各位會唔會貼mon 貼,會的話買邊隻?

之前買學校機有送
家陣都唔敢貼
各位會唔會貼mon 貼,會的話買邊隻?

唔貼
貼咗會反光
同埋買咗apple care,花咗拎去整
有無人知邊度有bookarc for MacBook 2016買
搵左好耐都係得舊版, 係insert D果舊膠, 之前Apple Store 買又中伏退左貨

去ieka 買個餐巾架啦

ikea
幾時出新imac

ikea

ikea

diu 幾百蚊買個濕9 坐
ikea 幾草野得啦
再唔係去模型舖買支銀色油 噴噴佢
立即high class 左
幾時出新imac

六月 wwdc 細機率

八月 無發佈會暗改spec 中機率

十月 有發佈會大改 高機率
今年好大機會有mac pro更新 等咗咁多年終於等撚到喇

灰在我呢兩個月要換機,完全企係度

Mac Pro 應該細改
大改起碼要18/19
改版個project啱啱先開始

IMac Pro 年尾有望
窮撚等緊13 寸non touch bar refurbished ,希望有16gb ram option
用緊MacBook Air 128gb
唔夠位
買邊隻外置硬碟好
求推薦
依家買IMAC 27" 5K 係咪好傻
但搬完屋趕住換機 等唔到年尾

你呢d case 要焗買就無計啦

其實新imac係咪同樣價錢 但買到更好嘅野?

唔會,打爆RAM仲爽

其實新imac係咪同樣價錢 但買到更好嘅野?

今年傳有兩種imac

第一係換內部cpu gpu ssd 之類既imac

第二部係新design 既imac pro
想買imac27頂級,但要做3d野,有無人說服到我買imac
想買imac27頂級,但要做3d野,有無人說服到我買imac

無,有時要整Maya,無眼睇
今日送部macbook黎點知就唔到拎,同左個司機講聽日送同埋打埋上DHL apple 專線轉聽日送係咪就得?
部macbook air 呢幾日lag lag 下,想問可以點搞?
係咪要好似windows 機咁清下ram?
今日送部macbook黎點知就唔到拎,同左個司機講聽日送同埋打埋上DHL apple 專線轉聽日送係咪就得?

Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞