應該多謝每位美國人

319 回覆
1189 Like 13 Dislike
特朗普應該多謝,但係佢最終都係根據美國人意願做決定。而且,好多美國人真係落心落力幫我地。比你地睇下我係reddit揾到嘅comment。

好多好似我地咁嘅nobody都默默咁支持我地,呢條友為左我地係咁打電話比Senators,我地要比佢地睇到我地知道佢地嘅付出。

唔好怠慢國際文宣,英文麻麻都唔緊要,表達到意思最重要。

你要比普通美國人睇到佢地係被需要,被感謝,咁大家先會有情感依托,令更多nobody支持我地既民主戰線。

當然唔淨止多謝,仲要比佢地知道中國開始影響國際。疫情,NBA,Blizzard事件都可以令大家有共鳴。

Twitter Reddit 戰線繼續加油
There can never be light without darkness
推2
幫手推下plzz
推呀
推唔郁了

今日係美國特別日子

全世界支持我地嘅人都應該多謝
佢speak as an American...睇到真係好感動,雖然冇乜人睇到。所以光環應該賜比支持我地嘅所有任何人
推 唔好放棄twitter戰線呀
好似係陣亡戰士紀念日,呢日多謝佢地都好
幫我推上熱門啊!
啱啊
527新方向!!!
https://lih.kg/2035127
幫推
pish
深夜推po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞