點解香港無白色X10 ii嘅?Sony想表達對現今香港嘅睇法

13 回覆
2 Like 16 Dislike
1)點解有人買了xperia 10 ii的用戶,反映能否於lockscreen中不顯示時鐘,或把lockscreen的時鐘放到下方,這讓他很困擾

2)有用戶反映點解關閉自動最佳化應用程式? 每次開機或裝新程式都要成10分鐘! 但最佳化完就只係將apps權限重置, 完全浪費時間!

3)點解Sony專賣店啲memo機長期無人清潔一下
咁恐怖😱 如果買咗Sony產品既用戶 啲售後服務都應該唔方好得去邊
點解有人買了xperia 10 ii的用戶

買咗個用戶
Xperia5,1,10ii 越睇越似神主牌,MP 3player
淨係個聲震功能都夠搞笑😊
噠⋯⋯噠⋯⋯噠⋯⋯ 當Bass
唔知仲以為流電
藍色又唔似藍成隻紫蕃薯色
紅色加埋個長機身 成塊門口神主牌

灰白色加埋個紅綠燈 玩考古XS咩
你有語癌定做乜撚?
一見到有人拎部神主牌出嚟
就會諗起呢條木咀
弱智係咁
將就下
詞不達意
對住班老屎忽洗鬼字詞達意
諗起成班神主牌用戶 係褲袋拎起部MP 3player出黎
然後高呼神主牌教主個look就想笑
得啦得啦得啦呢度全部巴打都知道你條赤貧線窮撚無錢開飯啦,
葡萄到要拎部demo機扮真用家等其他人學你唔買啦, 小朋友你可以返屋企瞓覺啦, 乖~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞