[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(18) would you like? happy moment ?

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
其實瀟上次返深圳個單野已經造型唔太得
講造型呢d野真係唔可以交俾大陸人搞

亞視味

希望佢地唔駛掟壽包啦

亞視味

希望佢地唔駛掟壽包啦

樂華
101 s2 果堆樂華仔真係柒到不得了 ...

亞視味

希望佢地唔駛掟壽包啦

樂華

好討厭個個Justin 以為自己好可愛成日扮q

希望佢地唔駛掟壽包啦

樂華

索性唔睇 ... 反正都已經唔係第一季咁 ...
Pledis 成團散入去 ... 仲有三姓家奴隊垃圾散團入去唔知咩玩法 ...

希望佢地唔駛掟壽包啦

樂華

Pledis 成團散入去 ... 仲有三姓家奴隊垃圾散團入去唔知咩玩法 ...

咁都有啲唔錯既練習生 幾好睇既
我主要係睇文福bb同samuel仔

希望佢地唔駛掟壽包啦

樂華

咁都有啲唔錯既練習生 幾好睇既
我主要係睇文福bb同samuel仔

鹿仔

得罪講句 大家都大陸裙 唔知點解山支都幾襯著得正常靚女一名 但宣儀好重大陸味成個人即刻

美娜bro點睇

大陸妹冇大陸味就唔係大陸妹啦屌
宣寶不知幾靚

得罪講句 大家都大陸裙 唔知點解山支都幾襯著得正常靚女一名 但宣儀好重大陸味成個人即刻

美娜bro點睇

宣寶不知幾靚

其實以前星船都係呢d造型啦
sistar好慘

個兩件mk摺埋彈開啦屌你老母

美娜bro點睇

宣寶不知幾靚

其實以前星船都係呢d造型啦
sistar好慘

師姐出道果陣嚇死人 ...

個兩件mk摺埋彈開啦屌你老母

我屌條MK個鞋底有幾厚

瀟瀟Cheese~
有多願自拍流出未
有多願自拍流出未

咁大部機 ...
應該係拍節目用 ...
有多願自拍流出未

咁大部機 ...
應該係拍節目用 ...

等uzzu tape啦
有多願自拍流出未

咁大部機 ...
應該係拍節目用 ...

等uzzu tape啦

唔似 ... UZZU 唔會亦唔洗用大怪獸 ...
我覺得似 JTBC2 個節目 ...

無言 ...

無言 ...

個頭先係最大問題

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞