[UJUNG]Cosmic Girls 宇宙少女討論區(18) would you like? happy moment ?

1001 回覆
11 Like 7 Dislike

扮唔知佢地係明星去聊佢地會點

唔應機會好高 ...

你好靚仔嘅話咪會應囉

實無我份啦咁 ...
岐b

岐b

PAD 不離手 ...

卡卡西又出現 ...

下面2張幾型

唔應機會好高 ...

你好靚仔嘅話咪會應囉

實無我份啦咁 ...

你都冇份咁我咪更加冇份

你好靚仔嘅話咪會應囉

實無我份啦咁 ...

你都冇份咁我咪更加冇份

你都唔知我係咩樣 ...
其實我六十幾 ... 光頭 ... 眉毛白哂 ... 鼻毛長到落咀 ...
有大肚腩 ... 老人班 ... 巢皮 ... 灰甲手 ... 香港腳 ... 臭狐 ... 老人除溝萬金油味 ...

你好靚仔嘅話咪會應囉

實無我份啦咁 ...

你都冇份咁我咪更加冇份

其實我六十幾 ... 光頭 ... 眉毛白哂 ... 鼻毛長到落咀 ...
有大肚腩 ... 老人班 ... 巢皮 ... 灰甲手 ... 香港腳 ... 臭狐 ... 老人除溝萬金油味 ...

咁我又好好奇點樣鼻毛長到落咀喎

唔應機會好高 ...

你好靚仔嘅話咪會應囉

實無我份啦咁 ...

你都冇份咁我咪更加冇份

十月男神喎

你都冇份咁我咪更加冇份

我教你哎 ... 好易架咋 ...
首先你要喪剪佢一排 ... 等佢夠粗夠長 ...
你就可以留 ... 中間記得俾多 D 養份佢 ... 內服何首烏 ... 外用生髮水 ...
留到拖地都得架聽講 ... 又或者可以紮辮 ... 分界 ...
或者染到邊個鼻窿伸出黎果 D 唔同色 ...

你都冇份咁我咪更加冇份

我教你哎 ... 好易架咋 ...
首先你要喪剪佢一排 ... 等佢夠粗夠長 ...
你就可以留 ... 中間記得俾多 D 養份佢 ... 內服何首烏 ... 外用生髮水 ...
留到拖地都得架聽講 ... 又或者可以紮辮 ... 分界 ...
或者染到邊個鼻窿伸出黎果 D 唔同色 ...

manager姐姐:我鍾意呢type

唔應機會好高 ...

你好靚仔嘅話咪會應囉

實無我份啦咁 ...

你都冇份咁我咪更加冇份

十月男神喎

十月

你都冇份咁我咪更加冇份

十月男神喎

十月

有神快拜
五月往十里站有孫仔生日應援廣告

得罪講句 大家都大陸裙 唔知點解山支都幾襯著得正常靚女一名 但宣儀好重大陸味成個人即刻

美娜bro點睇

居然唔出呢張俾人屌 ...
宣儀個髮型都錯哂啦
宣儀個髮型都錯哂啦

我覺呢個係成件事最大問題 ...
宣儀個髮型都錯哂啦

我覺呢個係成件事最大問題 ...

講造型呢d野真係唔可以交俾大陸人搞
講造型呢d野真係唔可以交俾大陸人搞

亞視味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞