我的英雄學院 272

47 回覆
0 Like 7 Dislike
心操一個秒咗佢啦
叫佢自碎
呢個角色畫到都幾有型
應該都幾關鍵
壞理最屈機 可能最後將AFO能力回溯到無
壞理應該可能回溯到all might
然後比屌碎咗
唔會 單靠all might物理攻擊能該已經唔能夠打贏吊
所以作者先會作到69可以之後同時用7個先人既能力
而最關鍵既應該係第6同第7人
因為之前既都唔算好突出
好似都係一啲輔助性質
所以all might咪會比佢碎咗
69識飄真係作黎專for打崩壞
all might碎左但係打到佢重傷,成個故loop多次
其實宜家呢個格局真係大把野可以講
敵聯個個都係唔受社會認同而墮落
不論係理想,主張,外表同喜好,都係同個性有關
宜家講到個性同夢想好似一種詛咒咁樣
同69初初認為只要努力,就可以達成夢想;個性係用黎造福人類,嘅觀念係背道而馳
你可以好似火佬咁搵到自己嘅位置,咁樣都還好
但如果係因為更差嘅際遇而誤入歧途,
咁就好似寧願個性唔存在,或者自己冇發過夢比較好

金毛仔都提過類似嘅野
可能係同巨神兵攬炒
鬼滅之藥?
會唔會話屌 早產出黎唔夠完全
跟住打到一半英雄死晒之後自己爆炸完左呢篇
其實呢套野最差係講頭十果啲英雄,成日出一出場未表現過就死左
戰鬥力嚟講前十好似得火佬同兔仔比較好揪
其實巨神兵同腦無有咩分別
想問下火佬單野係咩冇印象
衣家係唔係得番manga plus係正常翻譯?
死柄木勁撚到
害"死"個仔(who is 極有可能係茶毘
虐兒,家暴
鋪左咁耐係villain角度講班英雄係道貌岸然
villain先係真性情真小人
冇理由會唔發大佢黎講掛

我覺得中二弔呢篇玩唔得耐,已經鋪左佢招野有副作用
少年漫一向都可以隨意雪藏一招技/一個op嘅角色
作者想長寫嘅話佢要養傷,要休眠都冇咩問題
好多人都話係火佬個仔
佢同轟打係一定
但藍火強啲係正常
睇佢點作 可能轟出天照黑炎
我諗會智取
火鬥唔贏就玩冰+火
佢地果邊都有個冰佬
估計到時會出埋黎
可能轟+物間🤔
轟+八百萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞