我的英雄學院 272

47 回覆
0 Like 7 Dislike
死柄木一醒就屈哂機
完美繼承左AFO?
綠谷先掌握一半唔到
點打 討論下
下一話69用到100%加7力
一拳打到屌變殘廢
69 新和平象徵一戰
屈機到咁點打..
一店就死,屈過all for one
仲要有晒afo個性
同埋本身個性覺醒左
掂一掂就粉碎
已變垃圾
出壞理
係囉 啲藥點
屌搶完之後又唔識用
呢個只係佢自己既個性,仲有afo果啲都未出
講到咁屈,完全唔知佢點作落去
壞理都係物理攻擊強化ja
其實套野係咪出埋依章就完
解放戰線已經夾硬俾佢拖多一篇但悶到抽筋
依章又整到大戰feel咁又講到死朽木咁屈
但69先繼承得黑鞭一個能力
點打
首先都好難想像仲有其他Boss喺後面
中二弔 喺規模、能力、鋪排 都應該都係final boss

一埋身就玩完 呢個玩法 黑道篇都玩過
其實分別只係會唔會波及
同埋完全埋唔到身

佢冚世界剷 嘅性格應該唔會等主角慢慢學晒7力再打
即係即將會最終決戰

咁即係話:

一係主角打兩打就 小宇宙爆發
7力+100% 贏咗中二弔
一係就用藥令到中二弔無晒能力
之後屌打再感化佢

其實點都好都預計到會爛尾
戰力暴走
我個人覺得會打一段先,當然會死好多人
但始終會因為吊未掌握哂AFO既能力而殺住咁多,第日再黎
69深感悲痛再次感覺到自己既成長太慢同無能
之後有機會得到壞理既幫助/先人既協助,好快咁啟發埋其他能力
唔知點解總係覺得ALL MIGHT會死,只係之前未係時候
而時候一到死左既佢就會化成為69夢中既實體
(之前係69夢入面曾經出現過先人既幻影,個個都類似實體,得ALL MIGHT係半幻體,有可能因為佢未掛)
至於會唔會因為ALL MIGHT既死令到69終於繼承100%既力量呢
(因為練撚到而家都只係得一半都冇,唔通真係咩住壞理打到完場,我覺得冇可能咁柒)
就黎吹到勁過悟空
我覺得今篇就解決哂喎
火佬單野如果俾人爆左出黎,
佢可能會冇得撈,英雄社會又會失去希望,
社會又會一片混亂
呢啲要係俾時間沉澱先會feel到果種難受,
如果一日就解決左嘅話咁浪費左條伏線
其實套野係咪出埋依章就完
解放戰線已經夾硬俾佢拖多一篇但悶到抽筋
依章又整到大戰feel咁又講到死朽木咁屈
但69先繼承得黑鞭一個能力
點打
首先都好難想像仲有其他Boss喺後面
中二弔 喺規模、能力、鋪排 都應該都係final boss

一埋身就玩完 呢個玩法 黑道篇都玩過
其實分別只係會唔會波及
同埋完全埋唔到身

佢冚世界剷 嘅性格應該唔會等主角慢慢學晒7力再打
即係即將會最終決戰

咁即係話:

一係主角打兩打就 小宇宙爆發
7力+100% 贏咗中二弔
一係就用藥令到中二弔無晒能力
之後屌打再感化佢

其實點都好都預計到會爛尾
我個人覺得會打一段先,當然會死好多人
但始終會因為吊未掌握哂AFO既能力而殺住咁多,第日再黎
69深感悲痛再次感覺到自己既成長太慢同無能
之後有機會得到壞理既幫助/先人既協助,好快咁啟發埋其他能力
唔知點解總係覺得ALL MIGHT會死,只係之前未係時候
而時候一到死左既佢就會化成為69夢中既實體
(之前係69夢入面曾經出現過先人既幻影,個個都類似實體,得ALL MIGHT係半幻體,有可能因為佢未掛)
至於會唔會因為ALL MIGHT既死令到69終於繼承100%既力量呢
(因為練撚到而家都只係得一半都冇,唔通真係咩住壞理打到完場,我覺得冇可能咁柒)
我覺得唔會今篇就解決哂喎
火佬單野如果俾人爆左出黎,
佢可能會冇得撈,英雄社會又會失去希望,
社會又會一片混亂
呢啲要係俾時間沉澱先會feel到果種難受,
如果一日就解決左嘅話咁浪費左條伏線
伏線仲有茶毘
69老豆
OFA既第6 7人等等
所以應該仲有一段時間講
臭9依家先用到45%
我又想睇下可以點打
忍界大戰feel
仲有物理攻擊死敵 通形百萬既能力復活
唔洗直接掂到都變灰
隔離學校龍捲風條友吸晒啲塵咪MVP
條友應該純粹用黎出合體技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞