大家用咩browser 多

21 回覆
2 Like 0 Dislike
用開chrome, 係咪用brave 好啲?

524見
Explorer
Firefox
用開chrome 你就用啦,
啲連登仔吹風話用brave, 你又走去跟
有啲連登仔話唔使裝防毒,唔通你就真係唔裝咩?

brave 檔廣告唔錯,但整體上輸俾 chrome
其實係chromium先啱,chrome都係based on chromium
safari
Netscape
試過中毒就知自己衰咩而中毒
由windows7開始無再裝過防毒 無開防火牆
我講裝防毒,只係一個比喻,叫樓主唔好跟風
我見你都算係手足,我唔打算喺度串你,
不過我唔希望你將錯誤嘅做法蔓延開去
brave 係咪無得 sync bookmark
duckduckgo
FireFox+DuckDuckGo
power_off 兄, 我用嗰陣時冇,不過依家最新版加入咗sync 嘅功能
呢款browser 乜嘢都慢幾拍,
以前啲人成日鬧佢冇pc版,
淨係手機可以用。。。。 總之佢就好似淋病毒鵝咁後知後覺
原本係Firefox,而家係Tor,尤其係冇https 嘅頁
edge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞