伍公子宣布收皮?

467 回覆
19 Like 141 Dislike
唔明點解香港個生態係互屌

支共樂見 anyway
其實我一直留意政治 記憶有錯歡迎屌番我
明明我記得16年個陣 熱狗d票多到係等於眾志(後來比政府迫害到變民主自決派)+青政 兩派加埋 14年16年雖然成日屌人 但自己都出好多力 佢屌人我當係當票源爭票都算 個陣輿論屌熱狗d人都無咁激烈/咁多 我身邊好多fd都撐熱普城
之後反送中怨婦黎料 輿論開始比人屌到仆街 因為佢根本唔明自己錯乜
泛民班垃圾咁多年黎都唔做野 香港搞到咁佢地有份做成 但你屌佢地個陣又唔知人地同美國政壇有d關係 但熱狗d政治論述又會提叫美國佬幫架喎 美國佬捧邊個都唔捧陳雲啦屌
又係呢D單細胞生物 每次淨係做到一樣野

如果睇完啄地雞 就睇唔到其他野既 咁你就唔會入黎呢個POST啦
定係你想承認自己都係鐘意睇D網絡花生野 唔在意政治呀?
成日講伍大師 幾時先再聲討屎同細b
同埋我想講多句,佢喺鍾意周圍屌人,咁係咪代表社會唔需要呢啲KOL?人哋講正經嘢,又叫人走啦唔好返嚟,話佢喺度spin,問題係你叫人永遠摺埋仲邊有KOL幫你發聲啊
台灣生活指數物價低
住台灣 但做香港utuber 賺港紙donated不知幾爽 無用公子咪係囉 係台灣不知幾有錢 生活質數=係香港做中產 蕭生唔計(本身就有錢)+正職唔係utuber
其實我聽replay 明明係農場走地雞
陰謀論D講 呢2個先高招 乜都唔講
推zero 啄地雞呢D爛頭卒走去分散注意 而家屌啄地雞既post仲多過果兩個屎家軍高層
唔知伍粉知道左佢地祟拜既大師 其實係屎家軍既爛頭卒 會有乜感受
Loui5Ng 伍公子 喂我未死未走架,我話可能移民咋,我冇話退休唔撈呀!
咪就係 利申屌咗伍大師幾日
先發覺冇人屌屎
細b衝出嚟柒都冇點屌過
兩班人黎架屌 on99 我不嬲無撐過伍狗
同埋依家咪一班伍粉繼續撐 cls 乜都計入連登仔 你都係連登仔 你咪一樣有獨立思想
新加玻 不嬲當香港係假想敵 你19年前有無香港人提過新加玻??
佢講緊係會打佢果既果種對手 所以先講「以前嘅對手亦可能會嫌未打夠」

但佢當係對手 啄下啄下果D 全部都拋離哂佢 根本打佢既心思都冇

會同佢鬥過你死我活 互相狙擊 嫌未打夠既 我就真係UP唔出名 可能係屎家軍果班UP唔出名既垃圾youtuber
從來都無吹捧呢條垃圾
點名批評olivier 吉魯 都唔理伍公子
我而加準備趕deadline
求關心
唔係
係14年之後慢慢開始個名臭
因為做左太多仆街野
利申14年有發夢
伍大師會唔會去台灣呀?
Sorry,我自己都唔記得咗用不推文回覆,唔該大家幫幫手用返。個post咁小人都上熱門好唔掂
咁擺明係驚攬炒
真正嘅越做越霉
因為人會大
人大左就知佢扮高深
走啦 7頭
我意思係utuber呢個職業 移民係重爽左 唔洗打人地國家d工 唔洗改生活習慣 唔洗融入人地d工作文化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞